ZQS1205 RGB LED Bluetooth hangszóró – kompakt méretű hangszóró minden alkalomra – könnyen hordozható, kiváló hangminőség (BBJH)

4.490 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 9 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül

Szeretne egy olyan kis, hordozható hangszórót, amely színes LED-fényekkel teszi hangulatossá a bulit, és mindezt kiváló hangminőséggel adja vissza?

Készlet: 9 készleten SKU: 1352

Leírás

Szeretne egy olyan kis, hordozható hangszórót, amely színes LED-fényekkel teszi hangulatossá a bulit, és mindezt kiváló hangminőséggel adja vissza? Akkor a ZQS1205 típusú, hordozható színes LED-lámpás vezeték nélküli hangszóró az Ön választása!

Ez a vezeték nélküli hangszóró Bluetooth, FM rádió, AUX, USB és TF kártya támogatással rendelkezik, így számos lehetőséget kínál a zenelejátszásra. A TWS kettős hangszóró csatlakoztatási funkcióval együtt a hangzás tovább fokozható. A beépített újratölthető akkumulátor akár 3 órányi lejátszási időt is biztosít, így bármilyen kültéri tevékenységhez, házimozizáshoz, karaoke-hoz vagy színpadi audió-hoz is tökéletes választás.

A pulzáló színes LED-fények különleges élményt nyújtanak, így akár egy kis partyt is lehet csinálni a hangszóró segítségével. A hangminőséget pedig a beépített nagy teljesítményű 5W-os hangszórók biztosítják, amelyeknek köszönhetően a hangerő is igencsak nagy lehet.

Az egész hangszóró műanyagból készült, ezért kis súlyával és méreteivel könnyen hordozható. A PMPO 40W kimeneti teljesítménnyel rendelkezik, és a teljes körű mélysugárzó mérete/teljes tartományú mérete 2″, ami kiváló hangzást biztosít.

Ez a kis, hordozható hangszóró egy igazán különleges darab, amelynek számos előnye van. Lássuk a legfontosabbakat:

Jellemzők:

  • Bluetooth, FM rádió, AUX, USB, TF kártya támogatás
  • TWS kettős hangszóró csatlakoztatási funkció
  • Beépített újratölthető akkumulátor
  • Nagy teljesítményű 5W-os hangszórók
  • Pulzáló színes LED-fény
  • Kültéri tevékenységekhez, házimozihoz, karaoke-hoz, színpadi audió-hoz

Ha Ön is szeretne egy ilyen különleges, hangulatossá tevő kis hangszórót, akkor válassza a ZQS1205 típusú, hordozható színes LED-lámpás vezeték nélküli termékünket!