Zenélő, retro mobiltelefon alakú elemes játék babáknak gombokkal és hanghatásokkal (BBJ)

1.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 4 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül

Ez a retró telefon tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik szeretnék gyermeküknek átadni a múlt hangulatát és élményét.

Készlet: 4 készleten SKU: 1706

Leírás

Ez a retró telefon tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik szeretnék gyermeküknek átadni a múlt hangulatát és élményét. Ez a játék telefon a nosztalgia jegyében készült, így visszarepít a régi időkbe, amikor az analóg telefonok voltak az uralkodók.

A retró telefon klasszikus és elegáns megjelenéssel rendelkezik, amely megidézi a múlt szépségét és stílusát. Az apró részletek és az autentikus gombok a valóságos telefonokra emlékeztetnek, így garantáltan felidézi az emlékeket a szülőknek és felfedezést jelent a gyerekek számára.
A retró telefon egy igazi különlegesség, amely garantáltan lenyűgözi a szülőket és a gyerekeket egyaránt.

A termék jellemzői:

  • Fejleszti a képzeletet: A retró telefon lehetőséget nyújt a gyermeknek, hogy különböző szituációkat játsszon el, például telefonhívásokat, üzeneteket küldést vagy akár “munkát” a telefonnal. Ez segíti a képzelet fejlődését és a szerepjáték készségek kibontakoztatását.
  • Érzékelési tapasztalatok: A gombok megnyomása és a telefon kezelése az érzékelési képességek, például a finommotoros készségek és a koordináció fejlődését segíti elő.
  • Szórakozás és szórakoztatás: A retró telefon nem csak szórakoztatja a gyermeket, hanem megismerteti őket az analóg világ fogalmával. Ez a játék lehetőséget ad a beszélgetésre, a kapcsolattartásra és a szociális interakciók gyakorlására.
  • Minőségi anyagok: A retró telefon a legmagasabb minőségű műanyagból készült, amely tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. Ez azt jelenti, hogy a gyermeked hosszú ideig élvezheti ezt a játékot anélkül, hogy aggódnál a sérülések miatt.
  • Könnyű hordozhatóság: A retró telefon kompakt méretű, könnyen hordozható és ideális utazásokhoz vagy piknikekhez. A gyermeked bárhová magával viheti és szórakozhat vele.

A termék színe aktuális raktárkészlet szerint kerül kiszállításra.
A csomag egy darabot tartalmaz.