Vonalvezetési gyakorlatok -írj rá és töröld le-fejlesztő kártyák (BBJ)

2.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 19 db van raktáron!

 A vonalvezetési Játék egy izgalmas és interaktív játék, amelyet kifejezetten gyerekeknek terveztek a szavak készségeik fejlesztése érdekében. Ez a játék segít a gyerekeknek az írásában való ismerkedésben, beszédben, és alapvető  írások elsajátításában egy játékos és szórakoztató környezetben.

Készlet: 19 készleten SKU: 06460105

Leírás

 A vonalvezetési Játék egy izgalmas és interaktív játék, amelyet kifejezetten gyerekeknek terveztek a írás készségeik fejlesztése érdekében. Ez a játék segít a gyerekeknek az írásában való ismerkedésben, beszédben, és alapvető  írások elsajátításában egy játékos és szórakoztató környezetben.

Vonalvezetés és írás Megismerése: A játék segít a gyerekeknek megismerni a vonalakat  és annak írását.  A fejlesztőkártyák  interaktív módon jelennek meg,  és a gyerekeknek fel kell ismerniük, a formákat, vonalakat majd leírniuk őket.

Gyermekbarát Grafika : A játék színes és vonzó grafikával rendelkezik, amelyek megfelelnek a gyerekek korosztályának és fokozza a játék élményét.

Nemcsak szórakoztató, de tanító is. Segít a gyerekeknek pozitív módon közelíteni a formákhoz, vonalakhoz, és szórakoztató kihívásokon keresztül fejleszteni az írás készségeiket.

Tartalma:

-16 db kétoldalas fejlesztőtábla (163×115 mm)

-1db szivacs

-1db letörölhető filctoll

5 éves kortól ajánlott.