Világító és zenélő, rózsaszín fagyis kocsi kinyitató ajtókkal 26 x 12 x 9 cm (BBMJ)

9.690 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 2 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül

Szerezze be most, és ajándékozza meg a gyermekeknek ezt a mesés járművet!

Készlet: 2 készleten SKU: 2136

Leírás

Ismerd meg ezt a mesés rózsaszín fagyis kocsit, amely nem csak világít és zenél, hanem kinyitható ajtókkal is rendelkezik! Ebben a leírásban bemutatom ennek a különleges játéknak az összes tulajdonságát és előnyét, hogy meggyőzzem Önt, miért érdemes beszerezni ezt a fantasztikus játékot.

A termék jellemzői:

  • Rózsaszín fagyis kocsi: Ez a varázslatos járgány egy álom minden gyermek számára. A rózsaszín színvilág és az aranyos dizájn garantáltan elvarázsolja a kicsiket.
  • Világít és zenél: A kocsi világít és zenél, amikor a gyermekek nyitják vagy mozgatják. Ez a hangulatot fokozza és örömöt szerez a játék során.
  • Kinyitató ajtók: A kocsi ajtói kinyithatók, ami lehetővé teszi a játék mélységeinek felfedezését. A kicsik élvezni fogják az ajtók kinyitásával járó felfedezést és kreatív játékot.
  • Méretek: A kocsi méretei 26 x 12 cm, ami ideális a kisgyermekek számára. Könnyen kezelhető és nem fog sok helyet igényelni.

Előnyök:

  1. Kreativitás és képzelet: Ez a játék elősegíti a gyerekek kreativitását és képzeletét. A kinyitható ajtók és a mesebeli dizájn lehetővé teszik, hogy a gyermekek saját történeteket alkossanak és eljátsszanak.
  2. Szórakozás: A világító és zenélő funkciók növelik a játék szórakoztató elemét. A gyerekek élvezni fogják a zenét és a fényeket, miközben játszanak.
  3. Minőség és tartósság: A játék minőségi anyagokból készült, így hosszú éveken át szolgálja majd a kicsik szórakozását.
  4. Fejlesztő: A kocsi használata fejleszti a gyermekek finom motoros készségeit és segít nekik felfedezni a formákat és a működést.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus játékot, ami szórakoztató és fejlesztő egyszerre. A világító és zenélő rózsaszín fagyis kocsi elvarázsolja a gyerekeket, miközben segít fejleszteni képzeletüket és készségeiket. Szerezze be most, és ajándékozza meg a gyermekeknek ezt a mesés járművet!