Tréfás hazugságvizsgáló játék – kamu detektor társasjáték sokkoló effektussal – biztonságos, fájdalom mentes (BBJ)

4.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 13 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül

Üdvözöllek a szórakozás forradalmában!

Készlet: 13 készleten SKU: 2247

Leírás

Üdvözöllek a szórakozás forradalmában! Elhoztunk neked egy olyan játékot, ami nem csak izgalmas pillanatokat kínál, de garantáltan feldobja bármilyen partit vagy családi összejövetelt. Ismerd meg a hazugságvizsgáló elektromos roulett társasjátékot, ahol a nevetés és a kihívások egyedülálló élményét élheted át!

Főbb jellemzők és előnyök:

  1. Izgalmas játékélmény: a hazugságvizsgáló elektromos roulett egy olyan játék, ami garantáltan izgalmas pillanatokat teremt minden résztvevő számára. Két játékmód közül választhatsz, és a nevetés biztosan nem marad el a kihívásokkal teli perceken.
  2. Fájdalommentes élmény: a játékban nincs szükség fájdalomra vagy kényelmetlenségre. A “sokk” hatások nem okoznak tényleges fájdalmat, csupán fokozzák az izgalmat és a humorfaktort. Ideális a könnyed szórakozáshoz.
  3. 2-6 játékos részeére: a társasjáték alkalmas 2-6 játékos részvételére, így nagyobb baráti vagy családi csoportok is élvezhetik a játék élményét. Kiváló lehetőség a kapcsolatok erősítésére és közös szórakozásra.
  4. Könnyű használat: a játék rendkívül egyszerű és könnyen kezelhető. Csak helyezd fel a kezedet a kijelzőre, és próbáld elkerülni a “sokk” hatást, miközben mindenki figyeli, vajon te vagy-e a következő “nyertes”.

Műszaki adatok:

  • Méretek: 14,5 x 14,5 x 6 cm
  • Játékosok száma: 2-6 fő
  • 2 játékmód
  • Elemek szükségesek: 3 db aa elem (nem tartozék)
  • Ajánlott életkor: 14 éves kortól

Képzelj el egy olyan környezetet, ahol a nevetés, a kihívások és a jó társaság egyesül! A hazugságvizsgáló elektromos roulett társasjáték ezt az élményt kínálja, és garantáltan emlékezetessé teszi a játéknapokat. Szerezd be most, és hozd meg az elsöprő szórakozást a következő összejövetelre vagy partihoz!

Videók a termékről: