Szívecskés duplafalú üvegpohár forró italokhoz – 180 ml (GL-57176K)

2.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 4 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül

Ez az üvegpohár szett nem csak egy egyszerű edény, hanem egy életstílus része.

Készlet: 4 készleten SKU: 2264

Leírás

Találd meg a tökéletes kávézás élményét ezzel a modern megjelenésű, duplafalú, boroszilikát üvegből készült pohár szettel! Élvezd az italfogyasztás minden pillanatát, legyen szó forró kávéról vagy hűsítő üdítőről. Ez az elegáns üvegpohár nem csak esztétikus, hanem kiemelkedő tulajdonságai révén valóságos értéket képvisel.

Főbb Jellemzők:

 1. Könnyű Üvegpohár: Az könnyű üvegből készült pohár kényelmes fogást biztosít, így a kávézás vagy bármely más italfogyasztás pillanata kellemesen könnyed lesz.
 2. Dupla Üvegfal: A dupla üvegfal kiváló hőtartó tulajdonságokkal rendelkezik. Nem csak a forró italokat tartja hosszú ideig melegen, hanem a hideg italok hűségét is megőrzi.
 3. Alacsony Hőtágulási Együttható: A pohár alacsony hőtágulási együtthatóval rendelkezik, így ellenáll a hőingadozásoknak anélkül, hogy veszítene tartósságából.
 4. Karcálló és Törésálló: A boroszilikát üveg ellenáll a karcolásoknak és a törésnek. Egy esetleges törés esetén is nagyobb darabokra törik, minimalizálva ezzel a sérülésveszélyt.
 5. Szív Alakú Forma: A különleges szív alakú forma nem csak esztétikus, de romantikus hangulatot is teremt a kávézás vagy italfogyasztás során.

Specifikációk:

 • Anyag: Üveg (Boroszilikát)
 • Űrtartalom: 180 ml
 • Mosogatógépben Mosható: Nem
 • Szín: Áttetsző, Színtelen
 • Méret: Ø90 x 90 mm
 • Súly: 120 g

Előnyök:

 • Kiváló Hőtartás: A dupla üvegfalnak köszönhetően hosszú ideig megőrzi a forró italok hőmérsékletét, anélkül, hogy a külső része túlmelegedne.
 • Törésálló Kialakítás: Az üveg ellenáll a karcolásoknak és a törésnek, így hosszú távon élvezheted az üvegpohár kifogástalan állapotát.
 • Stílusos és Romantikus: A szív alakú forma és az áttetsző design elegáns és romantikus érzetet kelt, így minden italfogyasztás egy különleges élmény lesz.

Ez az üvegpohár szett nem csak egy egyszerű edény, hanem egy életstílus része. Fedezd fel a kávézás és italfogyasztás új dimenzióját ezzel az exkluzív üvegpohárral, és tegyél szert egyedi, stílusos kiegészítőre az otthonodba!