Slusszkulcsnak álcázott mini zsebmérleg – fűszerekhez, ékszerekhez, gyógyszerekhez – 0.01 grammos pontosság – 1x3x6 cm (BBD) (BBL)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 14 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül

Fedezd fel ezt a lenyűgöző, többfunkciós digitális mérleget, amely minden mérési igényedre tökéletes megoldást nyújt!

Készlet: 14 készleten SKU: 1886

Leírás

Fedezd fel ezt a lenyűgöző, többfunkciós digitális mérleget, amely minden mérési igényedre tökéletes megoldást nyújt! Legyen szó arany, por, gyógyszer vagy bármilyen más anyag méréséről, ez a kiváló mérleg pontos és megbízható eredményeket szolgáltat.

A mérleg nagy pontosságú érzékelőrendszerrel van felszerelve, így azonnali és precíz eredményeket biztosít. Nem kell többé aggódnod a hibás mérések miatt, ez a digitális mérleg mindig megbízhatóan teljesít.

A kiváló minőségű anyagokból készült mérleg tartós és könnyen tisztítható. Használd ékszerek, gyógyszerek és konyhai alapanyagok pontos mérésére. Az érintőképernyős vezérlőpanel segítségével könnyedén konvertálhatod a méréseket g, oz, ozt, dwt, ct és gn között.

A mérleg letisztult dizájnnal rendelkezik, így nemcsak kiválóan teljesít, de szemet gyönyörködtető is. A mini és kompakt mérete miatt helytakarékos, könnyen elfér az asztalon vagy bármilyen konyhai polcon. A praktikus „HOLD” funkcióval egyszerűen rögzítheted a súlyleolvasást, így könnyebbé válik a vékonyabb tárgyak mérése is.

A mérleget könnyen magaddal viheted bárhová, így akár utazás közben is hasznát veheted. Legyen szó ékszerbolti tulajdonosról vagy otthoni szakácsról, ez a digitális mérleg mindenki számára hasznos kiegészítővé válik.

Jellemzők és előnyök:

  • Többfunkciós mérleg különböző méretekhez
  • Nagy pontosságú érzékelőrendszer
  • Tartás funkció a könnyebb mérésekhez
  • Letisztult és helytakarékos dizájn
  • Könnyen tisztítható és használható
  • Konvertálás g, oz, ozt, dwt, ct és gn között
  • Mini és kompakt méret, könnyen hordozható

Ezzel az intelligens digitális mérleggel mindig megbízható eredményeket érhetsz el, és számos lehetőséget kínál a mindennapi használatban. Ne hagyd ki ezt a kiváló minőségű és praktikus eszközt, hogy könnyebbé tegye az életedet!

Videó a termékről: