Sétáló és úszó rákocska gyerekeknek – aranyos, felhúzható, madzagon vezethető színes játék rák (BBJ)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Hozd be a fürdőszobába a vidámságot és a szórakozást a cuki úszó rákkal!

Készlet: Elfogyott

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Képzeld el, hogy minden este a gyermeked mosolyogva merül el a fürdővizben, ahol egy vidám és cuki úszó rák társaságában élvezheti a pancsolást. Ez az úszó rák nem csupán egy egyszerű fürdőjáték, hanem egy olyan kis társ, amely örömet és mosolyt hoz a fürdőszobába. Hadd mutassam be neked, miért lesz a cuki úszó rák a gyerekeid kedvenc fürdőpartnere!

Elbűvölő megjelenés: Az úszó rák külseje magával ragadóan édes és vidám. A gyerekek azonnal beleszeretnek a rák cuki mosolyába és színes megjelenésébe. A fürdőzés ezzel a kedves kis rákkal valódi kaland lesz, és a gyermeked garantáltan alig várja majd a fürdést.

Ösztönző szórakozás: Az úszó rák azért lett tervezve, hogy ösztönözze a gyerekeket a fürdőzésre. Ahogy a kád alján úszkál és oldalaz, a gyermeked élvezni fogja a fürdést, miközben fejleszti a mozgását és koordinációját.

Kiváló minőség: A cuki úszó rák strapabíró és tartós anyagokból készült, így hosszú ideig szolgálja majd a gyermeked szórakozását. A minőségi anyagok biztonságosak és környezetbarátak, így nyugodt szívvel engedheted a gyermeked játszani vele.

Mérete és ajánlott kor: Az úszó rák mérete ideális a kis kézbe, és 3 éves kortól ajánlott. A gyermeked könnyen kezelheti, és a fürdőzés során is könnyedén szórakozhat vele.

Hozd be a fürdőszobába a vidámságot és a szórakozást a cuki úszó rákkal! Ezzel a kis társasággal minden fürdés igazi mókává válik, és a gyermeked imádni fogja. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és rendeld meg most a cuki úszó rákot, hogy mosolyt csalj a gyermeked arcára minden fürdés alkalmával!