Pizza egyensúlyozó ügyességi játék (BBMJ)

6.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

A csomagban található dobókockára ragasszátok fel a matricákat, a pizzát pedig helyezzétek a séfre.

Készlet: Elfogyott SKU: 122212

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Az egyensúlyozós pizza játék egy mókás és szórakoztató társasjáték, amit 6-10 éves kortól ajánlunk, a cél pedig az, hogy úgy pakoljátok fel a feltéteket a pizzára, hogy azok ne boruljanak le. A játékot 2-4 játékos részére tervezték.

A játékról

A csomagban található dobókockára ragasszátok fel a matricákat, a pizzát pedig helyezzétek a séfre. Dobjatok a kockával, majd annak megfelelően helyezzétek a pizzára a feltéteket, amit dobtatok. Ha a kocka az összes élelmiszert mutatja, akkor a játékos kiválaszthatja, hogy melyiket teszi rá a pizzára. Ha a dobókocka a séfet mutatja, sajnos kimaradsz egy körből. Vigyázzatok, ne hogy leboruljon a pizza! Aki miatt a pizza leborul, az kiesik, a többiek pedig játszhatnak tovább, amíg csak egy játékos marad. Játék közben a pizza szélét nem foghatjátok meg, cél az egyensúlyozás, amennyiben pedig elfogy az az étel amit dobtatok, dobjatok újra a kockával.

A doboz tartalma: 1 db pizza tábla, 1 db dobókocka, 32 db feltét, 1 db séf figura lábbal, amit ha feltesztek könnyebb a játék, de ha nehezíteni szeretnétek játszatok nélküle!

Főbb jellemzők: 

  • Játékosok száma: 2-4 játékos
  • Életkor: 6-10 éves
  • Súly: 500 g
  • Pizza átmérője: 24 cm
  • Doboz mérete: 28 x 25 x