Mini markológép kihalászható plüssállatokkal – zenélő, világító játékgép gyerekeknek (BBJ)

12.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 4 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül

Gondoljon egy pillanatra egy varázslatos vidámparki hangulatra, ahol a vidám hanghatások és a szórakoztató játék garantáltan mosolyt csal az arcokra.

Készlet: 4 készleten SKU: 2162

Leírás

Gondoljon egy pillanatra egy varázslatos vidámparki hangulatra, ahol a vidám hanghatások és a szórakoztató játék garantáltan mosolyt csal az arcokra. A választás mindig az Öné, mert ez a fantasztikus asztali karmos játék autentikus élményt nyújt, bármikor, amikor csak szeretné.

Képzelje el egy gyermeki fantáziavilágot, ahol a könnyen használható karmos markoló lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy magabiztosan és irányítva játszhassanak, miközben fejlesztik kritikus gondolkodásukat és finommotoros készségeiket. A játékidő 60 másodperc, tehát minden pillanat számít és izgalommal van teli.

A játék tele van ötlettel és szórakoztató lehetőségekkel. Irányítsd a mini markolót a 3 joystick karral, hogy megszerezd a kívánt nyereményeket. Az érmékkel egyszerűen aktiválhatod a daru játékot, ami kihagyhatatlan élménnyé tesz minden játékot.

A karmos játék könnyedén csatlakoztatható laptopjához a mellékelt USB-kábellel, vagy akár 6 darab “AA” elemmel is működik (nem tartozék). Így mindig és bárhol játszhat, legyen szó otthoni szórakozásról vagy barátokkal töltött időről.

Ez a karmos játék nem csak egy egyszerű játék, hanem egy igazi élmény, amelyet gyermeke számára terveztek. Legyen az ajándék karácsonyra, születésnapra vagy bármilyen más alkalomra, hagyja, hogy a gyermek legyen a buli középpontja, és örök emlékezetet teremtsen. És ne felejtse el: a szórakozás mindig velejárója ennek a kiváló asztali karmos játéknak!

Jellemzők:

  • Autentikus Hanghatások: Az élményt fokozó valósághű hangok, taps és zene, amelyek elragadják a gyermeket a csúszdából, és minden játékot sikeres próbálkozással jutalmaznak.
  • Fantáziadús Játék: A karmos játék lehetővé teszi, hogy a gyermek fantáziájának szárnyaljon, miközben autentikus karneváli hangulatban játszik.
  • 60 Másodperces Játékidő: Az izgalom garantáltan 60 másodpercen keresztül fennmarad, és a gyermek minden pillanatban élvezheti a játék varázsát.
  • Fejlesztő Karmos Markoló: A könnyen használható karmos markoló segíti a gyermekeket abban, hogy sikeresnek és irányítottnak érezzék magukat, miközben fejlesztik kritikus gondolkodásukat és finommotoros készségeiket.
  • Kreatív Töltés Díjakkal: Személyre szabhatja a játékot az általuk választott apró játékokkal, cukorkákkal és rágógumikkal, és az élmény mindig változatos marad.
  • Egyszerű Irányítás: Az egyetlen karmot három örömvezérlő kar segítségével irányíthatja, így a gyermek felfelé, lefelé, balra és jobbra mozgathatja a karmot a kívánt nyeremény kiválasztásához.
  • Két Tápellátási Mód: Csatlakoztassa a játékot USB-kábellel laptopjához vagy töltőhöz, vagy egyszerűen használjon 6 darab “AA” elemet a mozgékonyságért és a hordozhatóságért.
  • Ajándék, Amire Emlékezni Fognak: Legyen szó születésnapról, karácsonyról vagy bármilyen buliról, ez a karmos játék a legjobb ajándék, amivel gyermekét a buli középpontjává teheti!

Videó a termékről: