Mini biliárd asztal gyerekeknek – 15 golyóval és 2 dákóval – 47 x 27 x 13 cm (BBLPJ)

6.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül

Ez a kis méretű csoda egy teljesen új dimenziót nyit meg a szórakozásban, ahol a kicsik könnyedén elmélyülhetnek a biliárd játék élményében.

Készlet: 1 készleten SKU: 2246

Leírás

Hoztunk valami különlegeset a gyermekek szórakoztatására, ami garantáltan rabul ejti őket, és egyúttal fejleszti a kézügyességüket és a szociális készségeiket – bemutatjuk a mini biliárd asztalt gyerekeknek! Ez a kis méretű csoda egy teljesen új dimenziót nyit meg a szórakozásban, ahol a kicsik könnyedén elmélyülhetnek a biliárd játék élményében. Engedjétek meg, hogy részleteiben elmeséljem, miért lesz ez a kis játék a következő kedvencük!

Főbb jellemzők és előnyök:

  1. Kompakt és hordozható: a mini biliárd asztal kis mérete (47 x 27 x 13 cm) lehetővé teszi, hogy könnyedén elhelyezzétek bármelyik szobában vagy akár utazások során is magatokkal vihessétek. Ezzel a kompakt mérettel garantáltan bele fog férni a gyerekszobákba és a kisebb lakásokba is.
  2. 15 golyó és 2 dákó: a mini biliárd asztal egy teljes játékszettet tartalmaz, ami magába foglal 15 kisméretű golyót és 2 kicsi, de hatékony dákót. A gyerekek teljesen belemerülhetnek a játékba és fejleszthetik ügyességüket a golyók ügyes irányításával.
  3. Kiváló minőségű anyagok: a biliárd asztal magas minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. A masszív alap és az erősített sarkok gondoskodnak a stabilitásról, így a gyermekek biztonságban játszhatnak.
  4. Szórakoztatás és képességfejlesztés: a biliárd játék nem csak szórakoztat, hanem segít a kicsiknek fejleszteni a kézügyességüket, a szem-kéz koordinációjukat, valamint a taktikai és stratégiai gondolkodásukat is. Mindezt egy szórakoztató és interaktív környezetben!

Műszaki adatok:

  • Méretek: 47 x 27 x 13 cm
  • Tartozékok: 15 golyó, 2 dákó
  • Anyag: magas minőségű, tartós anyagok
  • Súly: könnyű és hordozható

Ez a mini biliárd asztal nemcsak egy játék, hanem egy fejlesztő eszköz is, amely segít a gyermekeknek kibővíteni készségeiket és szórakozva tanulni. Mivel könnyű és hordozható, a gyermekek bárhová magukkal vihetik, így mindig kéznél lesz a szórakozás. Szerezd be most, és nézd, hogyan válnak a kicsik a biliárdmesterekké ezen a mini asztalon keresztül!

Videók a termékről: