Minden felületen használható, 12 színű akril filctoll készlet DIY projektekhez – ruhára, cipőre, fémre, fára, kőre (BB-21648)

5.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 4 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül

Szerezd be most ezeket az akril markereket, hogy felfedezd a művészi kifejezés új dimenzióját!

Készlet: 4 készleten SKU: 2093

Leírás

Fedezd fel az akril filcek varázslatos világát, amelyek nem csupán író- vagy festőeszközök, hanem művészi kifejezés eszközei is. Az akrilfesték gyorsan szárad, és kiválóan tapad szinte bármilyen felületen, létrehozva tartós, kopásálló és vízálló alkotásokat. Ezen tulajdonságok miatt az akril filcek rendkívül sokoldalúak, és olyan felületeken is használhatók, mint papír, vászon, fa, kerámia, üveg, fém, kő, műanyag, és még sok más.

Műszaki Adatok:

 • Színek száma: 12
 • Markerek száma: 12
 • Akril festék
 • Csúcsvastagság: 0,7 mm
 • Méretek: 1 x 13,5 cm
 • Tömeg: 112 g
 • Csomag súlya: 129 g

Előnyök:

 1. Gyors Száradás: Az akril markerek rendkívül gyorsan száradnak, így gyorsan alkothatsz tartós és élénk alkotásokat, amelyek nem kenődnek el és nem fakulnak el.
 2. 12 Intenzív Szín: A készlet tartalmaz 12 különböző, intenzív és élénk színt, amelyek lehetővé teszik a kreativitás szabad kibontakozását, és széles skálájú kifejezési lehetőségeket kínálnak.
 3. Univerzális Felhasználás: Az akril markerek szinte bármilyen felületen használhatók, így szinte bármilyen projekt megvalósításához alkalmasak. Legyen szó rajzolásról, festésről vagy kreatív projektekről, ezek a markerek minden feladathoz megfelelnek.
 4. Precíz Vonalak: Az ultra vékony, 0,7 mm vastagságú hegyek lehetővé teszik a nagyon precíz rajzolást, finom részletek kiemelését és a területek kitöltését, így a végeredmény mindig lenyűgöző lesz.

Ezek az akril filcek nemcsak a művészek és a kreatív szellemű emberek számára ideálisak, hanem gyermekek számára is, akik szeretnek kísérletezni a színekkel. Hozd ki a legtöbbet kreativitásodból és alkoss műalkotásokat, amelyek a gyors száradásnak és az élénk színeknek köszönhetően hosszú ideig megőrzik szépségüket. Szerezd be most ezeket az akril markereket, hogy felfedezd a művészi kifejezés új dimenzióját!

Videó a termékről: