Méretre szabható világító kutya nyakörv – figyelemfelkeltő biztonsági nyakörv esti sétákhoz bármilyen méretű kutyának – sárga LED fénnyel (BB-21631)

2.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 8 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül

LED világítással rendelkező, méretre vágható kutyanyakörv.

Készlet: 8 készleten SKU: 1728

Leírás

LED világítással rendelkező, méretre vágható kutyanyakörv.

Kiemelkedő világítás – A kutyanyakörv LED diódával van felszerelve, amely az egész nyakörvön keresztül fényt bocsát ki, lehetővé téve, hogy a kutya távolról is látható legyen a sötétben. Ez növeli a biztonságot a sötétedés utáni séták során, valamint a korlátozott látási viszonyok között.

Beépített akkumulátor – A nyakörv rendelkezik egy akkumulátorral, amelyet USB porton keresztül lehet tölteni. A készlet tartalmaz egy USB-microUSB töltőkábelt.

Méretre vágási lehetőség – A nyakörv méretét a háziállat nyakának méretéhez lehet igazítani. Csak mérjük meg és vágjuk le a gumicsövet. Ezután helyezzük a műanyag dugót rá, és kész is vagyunk. A nyakörvet az állítókapcsolótól az ellenkező oldalon kell levágni!

3 fényerősségi mód – A nyakörv három fényerősségi móddal rendelkezik. 1. mód: gyors és pulzáló fény, 2. mód: lassú és pulzáló fény, 3. mód: állandó fény. A módok be- és kikapcsolása az műanyag panelen található gombbal történik.

A termék jellemzői:

  • Nyakörv színe: sárga;
  • Világítás színe: sárga;
  • Anyag: PVC;
  • Méret: 70 x 1,2 cm;
  • Súly: 58 g

A csomag tartalma:

  • Nyakörv
  • USB-microUSB kábel

Ez a világító nyakörv mindenki számára láthatóvá teszi, hogy a kutya jelen van sötétedés után. Ez különösen hasznos lehet, amikor a kutya kint tartózkodik, például kempingezéskor vagy séta közben.