Mágneses pötyi kirakó – készségfejlesztő játék táblával, sablonokkal és színes kirakható elemekkel (BBJ)

5.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 18 db van raktáron!

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus mágneses pötyi kirakót!

Készlet: 18 készleten SKU: 2140

Leírás

Szeretném bemutatni Önnek a lenyűgöző mágneses pötyi kirakót! Ez a kiváló minőségű játék egy valóságos műalkotás, amely nem csak szórakoztató, hanem fejlesztő is egyben. Ebben a leírásban felfedezheti, miért érdemes ezt a remek játékot beszerezni.

Ez a kirakó nem csak egy egyszerű játék, hanem egy nagyszerű oktatóeszköz is. Az egyik legfontosabb előnye az, hogy fejleszti a gyermekek finom motoros készségeit. A pötyik összeillesztése és szétszedése közben a kis ujjaknak precíz mozdulatokat kell végezniük, ami kulcsfontosságú a kézügyesség kifejlesztésében. Ezen kívül segíti a szem-kéz koordinációt is, mivel a gyermekeknek pontosan illeszteniük kell a pötyiket a megfelelő helyekre.

A mágneses pötyi kirakóval a gyermekek ösztönző vizuális tapasztalatokat élhetnek át. Az élénk színek és különböző formák kombinációja ösztönzi a gyermekek képzeletét és kreativitását. Új és érdekes mintákat hozhatnak létre, amelyek segítik őket a problémamegoldásban és a térbeli gondolkodás fejlesztésében.

Ezen kívül a kirakó egy kiváló eszköz a koncentráció és a figyelem fejlesztésére is. A gyermekeknek el kell merülniük a játékban, és pontosan meg kell találniuk a megfelelő párokat. Ez hozzájárul a memória fejlesztéséhez is, mivel a gyerekeknek emlékezniük kell a különböző pötyik helyzetére.

A kirakó nem csak egyéni készségek fejlesztésére alkalmas, hanem közösségi élményeket is nyújt. A családtagokkal vagy barátokkal való együttműködés során a gyermekek tanulnak meg osztozni, kommunikálni és problémákat megoldani. A közösen megélt sikerek és kihívások szorosabb kapcsolatokat teremtenek.

A termék jellemzői:

  • Anyag: A mágneses pötyi kirakó anyaga ABS, ami rendkívül tartós és biztonságos. A gyermekek számára ideális anyag, amely hosszú élettartammal rendelkezik.
  • Méretek: A kirakó mérete 31,5×31,5×2,3 cm, ami tökéletes méret a gyermekek kezéhez és kényelmesen elfér a kisasztalon vagy a gyermek táskájában.

Előnyök:

  1. Fejlesztő: A mágneses pötyi kirakó segít a gyermekek számára a kézügyesség és a finom motoros készségek fejlesztésében. A pötyik beillesztése közben a gyermekek koncentrálnak és fejlesztik a megfigyelőképességüket.
  2. Kreativitás: A kirakó segít a kreativitás fejlesztésében, mivel a gyermekek saját mintákat és formákat hozhatnak létre a pötyikből.
  3. Mágneses: A mágneses pötyik egyszerűen beilleszthetők a tábla mélyedéseibe, így nem kell aggódni a pötyik elvesztése miatt. A mágneses jelleg könnyűvé teszi a játékot.
  4. Időtöltés: A kirakó órákig szórakoztathatja a gyermekeket anélkül, hogy unalmassá válna. Ideális időtöltés a hosszú téli estéken vagy esős napokon.
  5. Társaság: A család is részt vehet a játékban, ami összehozza a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt.

A termék a lenyelhető apró alkatrészek miatt 3 éves kor felett ajánlott.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus mágneses pötyi kirakót! Ez a játék nemcsak a gyerekeknek szerez örömet, hanem fejleszti képességeiket is. Ajándékozza meg a gyermekeit ezzel a kiváló minőségű játékkal, és élvezzék a kreatív és szórakoztató időtöltést együtt!

Videók a termékről: