Light Angel ledes mozgásérzékelős éjszakai led lámpa (THM) (BBV)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Felejtsd el a hagyományos villanykapcsolót és világítást, ugyanis egy bombaajánlatunk van számodra!

Készlet: Elfogyott SKU: 00018

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Felejtsd el a hagyományos villanykapcsolót és világítást, ugyanis egy bombaajánlatunk van számodra! Most szédületesen olcsón vásárolhatod meg ezt a mozgásérzékelős LED lámpát, amellyel hangulatosabbá teheted az otthonod.

Biztosan Te is szeretnéd minél modernebben felszerelni a lakásod, hogy ne lógj ki a sorból. Ezzel a 7LEDes mozgásérzékelős éjszakai lámpával máris új szintre emelheted a lakásodban a kényelmet. Többé nem kell a kapcsolót keresned, amikor az éjjel közepén álmosan felkelsz. Ne aggódj, nem szükséges villanyszerelőnek lenned, vagy szakembert hívnod, ugyanis a hátoldalán található öntapadóval, vagy akár csavarokkal pofonegyszerűen felszerelheted szinte bárhová.

Kifejezetten ajánlott használni a bejárati ajtó fölé helyezve, de a lakáson belül is nagy hasznát veheted. A fényért 7 darab beépített LED felel, amelyek mindig megfelelő fényt biztosítanak. Akár már három méteres távolságból képes érzékelni a mozgást, és azonnal be is kapcsol. A LEDeknek köszönhetően abszolút kevés árammal működik, így rendkívül energiatakarékos is.

Már 3 méteres távolságból érzékeli a mozgást és azonnal bekapcsol. Mivel a LED minimális áramfelvétellel üzemel, így kimondottan energiatakarékos. 4db AA ceruzaelemmel működik(az elem nem tartozék)