Lábujj elválasztó bütyök ellen – latex mentes szilikonból (BBM)

990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 12 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül

Szeretne megszabadulni a bütykök okozta fájdalmaktól, és újra élvezni az aktív életet?

Készlet: 12 készleten SKU: 420342

Leírás

Szeretne megszabadulni a bütykök okozta fájdalmaktól, és újra élvezni az aktív életet? Ha igen, akkor van egy nagyszerű megoldás a problémájára: a lábujj elválasztó! Ez az eszköz nem csak megakadályozza a bütykök kialakulását, de a már meglévő problémákat is kezeli.

A lábujj elválasztó lábbelik alatt és fölött is hordható, és puha zselé anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes. A legjobb eredmények elérése érdekében javasolt napi 6-10 órán keresztül viselni, így biztosítva a bütykök korrekcióját és megelőzését. A készülék könnyen tisztítható, szappanos vízben is mosható, így mindig tiszta és higiénikus marad.

Az elválasztó rendszeres használata jelentősen csökkenti a bütykök által okozott kellemetlenségeket és megakadályozza a nagylábujj torzulását. Az eszköz hatékonyan korrigálja az ujjak helyzetét, így elősegíti a bőr gyógyulását, és megakadályozza a horzsolások kialakulását. Az elválasztó használata során a lábujjak megfelelő helyzetbe kerülnek, így a kellemetlen tünetek és deformitások is csökkennek. Az előrehaladottabb állapotban lévő bütykök esetén az eszköz lehetővé teszi a görbe lábujjak kiegyenesítését és igazítását is.

Az elválasztó univerzális méretű, így mind nők, mind férfiak számára használható. Az ergonomikus formának és az anatómiai illeszkedésnek köszönhetően tökéletesen szigeteli a fájdalmas területet, és elősegíti a bőr gyógyulását. A lábujj elválasztó viselése már két hét rendszeres használat után észrevehető hatást eredményez.

A lábujj elválasztó jellemzői:

  • Szín: aktuális raktárkészlet szerint
  • Anyaga: rugalmas SEBS gél, amely könnyen alkalmazkodik a lábfejhez
  • Univerzális méret
  • Méretek (hossz/szélesség/magasság): 8 x 2,5 x 1,5 cm
  • Készlet súlya: 0,03 kg

A csomag tartalma:

  • 1 pár bütyök korrigáló