Könnyen hordozható vizes palack szívószállal, fogantyúval – színes kulacs motivációs üzenetekkel, 2000ml (BBI- 4667)

3.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 2 db van raktáron!
Készlet: 2 készleten SKU: 79013

Leírás

A megfelelő mennyiségű vízfogyasztás kulcsfontosságú a szervezet megfelelő működéséhez, különösen nyáron, amikor a magas hőmérséklet fokozza az izzadást. Fontos fenntartani a megfelelő hidratáltságot, még mielőtt a szomjúság érzését tapasztalnánk, hiszen ez az első kiszáradás jele. Egy praktikus kulacs segíthet a napi vízfogyasztás rendszeres nyomon követésében.

A nagy űrtartalmú kulacs ideális eszköz lehet a vízfogyasztás szabályozására, hiszen akár 2 liter víz is elfér benne. Az időjelzőkkel ellátott mérőpohár segítségével könnyen követhető, hogy mikor kell még egy kortyot inni. A szívószálas szájrész nemcsak kényelmes ivást biztosít, de praktikus is, hiszen nem kell a teljes palackot megdönteni – egyszerűen csak megnyomod a fedél gombját, és egy szívószál ugrik ki, amellyel könnyedén hidratálhatod magad.

A kulacs praktikus fogantyúval rendelkezik a könnyű szállítás érdekében, és a széles nyílás lehetővé teszi a könnyű tisztítást és akár jégkocka vagy gyümölcs hozzáadását is. Strapabíró anyagból készült, szoros lezárása pedig megakadályozza a szivárgást vagy sérüléseket. A szép színek és a fóliás csomagolás további előnyei a terméknek.

Főbb jellemzők:

Szívószálas szájrész
Űrtartalom: 2 liter
Széles nyílás a könnyű tisztításhoz
Szoros lezárás a szivárgás elkerülése érdekében
Praktikus mérőpohár órajelzéssel
Szép színek
Könnyű szállítást segítő fogantyú
Anyag: Műanyag

Méretek:

Palack mérete: 30 cm x 10,7 cm
Fogantyú: 10,2 cm x 9,5 cm
Kiszerelés: 30 cm x 10,7 cm x 10,7 cm
A termék fóliás csomagolásban érkezik.