Konnektoros mini hősugárzó kerámia fűtőtesttel – energiatakarékos és extra hatékony – 500W (BBM)

6.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 5 db van raktáron!

Ne hagyja, hogy a hideg beférkőzzön otthonába.

Készlet: 5 készleten SKU: 2126

Leírás

Varázsolja otthona hidegebb zugait kellemesen melegre!

Nincs szükség hatalmas fűtőberendezésekre vagy olajradiátorokra! Az elektromos mini fűtőtesttel egyszerűen oda viheti a meleget, ahová csak szeretné. Ez a kompakt elektromos hősugárzó minden fali konnektorba könnyedén beilleszthető. Ideális megoldás fürdőszobába, gyerekszobába vagy hálószobába.

Ez a költséghatékony elektromos hősugárzó gyorsan felmelegíti a helyiséget, így tökéletes választás a hűvösebb őszi vagy tavaszi estékre. Használata közben akár még a központi fűtést is kikapcsolhatja. Egyszerűen csatlakoztassa a konnektorba, kapcsolja be, állítsa be a kívánt hőmérsékletet, és élvezze a kellemes meleget. Ennek a kis készüléknek az az előnye, hogy rendkívül energiatakarékos, alig fogyaszt áramot.

Mobil, hordozható és rendkívül hatékony. A tartós műanyag ház védelmet nyújt a biztonságos kerámia fűtőelemnek. A forradalmian új thermo-kerámia technológia lehetővé teszi, hogy ez a kis fűtőtest mérete ellenére is olyan hatékonyan fűtsön, mint egy nagy radiátor. Emellett rendkívül gyorsan felmelegszik, így azonnal élvezheti a kibocsátott meleget. A beállítható fűtési idő segítségével könnyen szabályozhatja, hogy mennyi ideig működjön, és a készülék a beállított idő után automatikusan kikapcsol.

Termék Tulajdonságok:

  • Teljesítmény: 500W
  • Tápellátás: Konnektor

Ne hagyja, hogy a hideg beférkőzzön otthonába. Szerezze be ezt az elektromos mini fűtőtestet, és élvezze a kényelmes meleget bármelyik helyiségben. Kompakt mérete és hatékonysága garantáltan lenyűgözi majd!

Videó a termékről: