Kis méretű hordozható orvosi készlet hanghatásokkal orvosi táskában – oktató játék (BBJ)

6.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 2 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül

A gyermekek megfigyelés és utánzás útján tanulnak.

Készlet: 2 készleten SKU: 01684-1

Leírás

A gyermekek megfigyelés és utánzás útján tanulnak. Ezzel a játékkal a gyermek megismerkedik az egészségügy világával, és számos dolgot megtanul az emberi testről. Az orvosi készlettel egyedül, vagy akár barátaival együtt is játszhat. A szerepek váltogathatók, hol az orvos, hol a páciens bőrébe bújhat a gyermek.

A készlet 10 részes, mely egy hordozható fogantyúval ellátott bőröndben található. A bőröndben felül két rekesz van. A bőrönd teteje átlátszó, így a tartalma látható. A készlet könnyű és kompakt, így a gyermek bárhová magával viheti (pl. az óvodába, vagy utazáskor).

A készletben található: sztetoszkóp, reflex kalapács, fecskendő, lázmérő, fogászati tükör, lencse nélküli szemüveg, csavaros üveg, és egy névtábla, amire a gyermek felírhatja a nevét, és elhelyezheti rajta a fényképét is!

A sztetoszkóp bekapcsolt állapotban szívhangot ad ki, és a szív alakú lámpa is világít. A sztetoszkóp füldugói műanyagból készültek, így biztonságosak a gyermekek számára. A kalapácsot a reflexek és a reakcióidő teszteléséhez kell használni. A fecskendő tökéletes az injeckiók szimulálásához. A fogászati tükör segítségével az orvos ellenőrizheti a fogak és a szájüreg állapotát. A lázmérő három különböző hőmérsékletet jelez, és egy kar segítségével állítható a mérés. A kijelző világít, ha megnyomjuk az eszköz piros színű csúcsát. A világító eszközök elemekkel működnek, melyek a készletben megtalálhatóak!

A termék színe aktuális raktárkészlet szerint kerül kiküldésre.