Készségfejlesztő kártyajáték óvodáskorú gyerekeknek – 26 db-os készlet (BBKM)

790 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 11 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül

Fedezd fel ezt a különleges kártyakészletet, amely kiválóan támogatja a gyerekek korai fejlődését és tanulását.

Készlet: 11 készleten SKU: 1650

Leírás

Fedezd fel ezt a különleges kártyakészletet, amely kiválóan támogatja a gyerekek korai fejlődését és tanulását. Ez a kézzel írt flash kártya szett nem csak szórakoztató és interaktív, de segít az angol betűk megismerésében és megtanulásában. Ha szeretnéd, hogy gyermekeid játékosan fejlesszék képességeiket, akkor ez a tökéletes választás számukra.

A kártyakészletben 26 darab angol betű található, amelyek kézzel írott formában jelennek meg. Ez segít a gyerekeknek megismerni és megérteni az egyes betűket, és segít az olvasás és az írás alapjainak elsajátításában. A kártyák kifejezetten a gyerekek számára készültek, így könnyen kezelhetők és érdekesek maradnak számukra.

Ez a kártyakészlet ideális választás az oktatáshoz és a játékhoz egyaránt. A gyerekek élvezhetik a kártyákon található vizuális elemeket és a szórakoztató játékokat, miközben fejlesztik az angol nyelvi képességeiket. A játék közben felfedezhetik a betűket és kreatív módon alkalmazhatják őket.

Az ajándékdoboz tartalmazza ezt a különleges kártyakészletet, így tökéletes ajándék lehetőség a gyermekek számára. Akár születésnapra, karácsonyra vagy más különleges alkalmakra keresel ajándékot, ez a kártyakészlet garantáltan örömteli meglepetést fog nyújtani.

Jellemzők:

  • 26 angol betűs flash kártya: Kézzel írt formában jelennek meg, hogy a gyerekek könnyedén felismerjék és megtanulják az egyes betűket.
  • Kézzel írott korai fejlesztés: Segít az olvasás és az írás alapjainak elsajátításában, miközben a gyerekek játékosan fejlesztik képességeiket.
  • Tanulás oktató játékok kártyák könyv: Kombinálja az oktatást és a szórakozást, így a gyerekek élvezettel sajátíthatják el az angol betűket.
  • Gyerekeknek ajándékdoboz: Tökéletes ajándék lehetőség születésnapra, karácsonyra vagy más különleges alkalmakra.