Kaméleon társasjáték – ügyességi játék kiölthető nyelvű kaméleon maszkokkal gyerekeknek (BBJ)

2.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 16 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül

Szerezd be most, és induljon a szórakozás a kaméleonok izgalmas világában!

Készlet: 16 készleten SKU: 2269

Leírás

Varázslatos kaméleon társasjáték – a kicsik számára tervezve

Lebűvölő és kacagtató játékélmény várja a legkisebbeket a varázslatos kaméleon társasjátékkal! Ez a gyermekbarát játék garantáltan elragadja a gyerekek szívét, miközben szórakoztat és fejleszt.

Főbb jellemzők:

  1. Szórakoztató kétjátékos küzdelem: a játék két játékos között zajlik, így lehetőség nyílik barátságos versengésre és vidám pillanatok megosztására.
  2. Rövid, de intenzív játékidő: a kaméleon társasjáték rövid, mindössze 15 perces játékidővel rendelkezik, így gyorsan belevághattok a játékba, bármikor és bárhol.
  3. Vicces kaméleon maszkok: a játék során a kis játékosoknak fel kell venniük a kaméleon maszkokat, amelyek hozzájárulnak a játék mókás és szórakoztató atmoszférájához.
  4. Nyelv kinyújtható: a játékban a kaméleonoknak kinyújtható nyelvvel kell ügyeskedniük, ami további kihívást és szórakozást jelent.
  5. Kiegészítők a csomagban: a csomagban minden megtalálható, amire szükség van a játékhoz, beleértve a kaméleon szájakat, a madzagokat, a piros nyelveket és a kártyákat.
  6. Ajánlott 4 éves kortól: a játék már 4 éves kortól ajánlott, így a legkisebb családtagok is könnyen részt vehetnek a szórakozásban.

A varázslatos kaméleon társasjáték egyedülálló előnyei:

  • Fejleszti a kézügyességet: a kaméleonok maszkjainak felvétele és a nyelv kinyújtása segíti a gyerekek kézügyességének fejlődését.
  • Vidám családi pillanatok: ideális választás családi összejövetelekre vagy baráti társasjáték estékre, ahol garantált a jókedv és a nevetés.
  • Rugalmas játékidő: rövid játékidője lehetővé teszi, hogy a kaméleon társasjátékot bármilyen időpontban beiktassátok a napirendetekbe.
  • Ösztönzi a barátságos versengést: a játék során a két játékos közötti versengés pozitív élményeket teremt, miközben fejleszti a taktikai gondolkodást.

A varázslatos kaméleon társasjáték nem csak egy egyszerű játék, hanem egy kaland, amely tele van nevetéssel és fejlesztő hatásokkal. Szerezd be most, és induljon a szórakozás a kaméleonok izgalmas világában!