Játék tésztakészítő gép gyerekeknek színes gyurmákkal – kézügyesség fejlesztő, kreatív játék (BBMJ)

5.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!

Ez a tésztakészítő játék nemcsak szórakozást nyújt a gyerekeknek, hanem tanítja őket a konyhakészítés és a kreativitás alapjaival is.

Készlet: 1 készleten SKU: 2077-1

Leírás

Gyerekeknek szánt tésztakészítő játék – Művészet és kreativitás egyben!

Termékjellemzők:

  1. Kreatív szórakozás: Ez a tésztakészítő játék nem csak szórakozást nyújt a gyerekeknek, hanem fejleszti a kreativitásukat is. Képzeld el, hogy a kis mesterszakácsaid saját házi tésztát készítenek, és büszkén mutatják be a családnak!
  2. Egyszerű használat: A játék könnyen használható, így a gyerekek pillanatok alatt megtanulhatják a tészta elkészítés művészetét. Egyszerűen helyezzék be a tésztaösszetevőket a gépbe, és már hengerelhetik és szelhetik is a saját házi tésztájukat.
  3. Különféle tésztaformák: A játékhoz tartozik több különböző tésztaforma, így a gyerekek különböző tésztafajtákat készíthetnek. Ezzel még izgalmasabbá válik a konyhakalandjuk.
  4. Kreativitás ösztönzése: A tésztakészítő játék fejleszti a gyerekek kreatív gondolkodását és kézügyességüket. Nem csak szórakoztatja őket, hanem tanít is közben.

Előnyök:

  • Kreatív konyhai szórakozás a gyerekeknek.
  • Egyszerű használat, gyorsan megtanulható.
  • Különböző tésztaformák a változatos konyhakalandhoz.
  • Ösztönzi a gyerekek kézügyességét és kreativitását.
  • Biztonságos és könnyen kezelhető.

Ez a tésztakészítő játék nemcsak szórakozást nyújt a gyerekeknek, hanem tanítja őket a konyhakészítés és a kreativitás alapjaival is. Legyen ez az eszköz az, amellyel gyermekeid bevezetődnek a konyha csodálatos világába! Ajándékozd meg őket ezzel a fantasztikus tésztakészítő játékkal, és élvezzétek együtt a kreatív konyhakalandokat!