Ingre csíptethető mikrofon videókonferenciákhoz, forgatásokhoz – 1,5 m hosszú kábel, 3,5 mm jack csatlakozó (BBD)

1.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 3 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül

Az ingre csíptethető mikrofon egy átgondolt és hatékony választás mindenki számára, aki kiemelkedő hangminőségre és könnyű használhatóságra törekszik.

Készlet: 3 készleten SKU: 2250

Leírás

Örömünkre szolgál bemutatni önnek a tökéletes társat videókonferenciákhoz és forgatásokhoz: az ingre csíptethető mikrofont. Ez a kompakt és stílusos kiegészítő nemcsak lenyűgöző hangminőséget biztosít, hanem kiválóan alkalmazkodik az ön dinamikus életstílusához is. Hagyja, hogy meggyőzzük, miért érdemes beszerezni ezt a kifinomult technológiát!

Főbb jellemzők és előnyök:

  1. Kiváló hangminőség: az ingre csíptethető mikrofon a legkifinomultabb hangtechnológiával van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy tiszta és éles hangot rögzítsen. Így kollégáival vagy partnereivel való kommunikáció és videofelvételek készítése is egyaránt zökkenőmentessé válik.
  2. Kompakt és hordozható: az ingre mikrofon kompakt méretű és csíptethető kialakítású, így könnyedén csatlakoztatható ruházatához vagy laptopjához. A könnyűsúlyú és praktikus kivitelnek köszönhetően mindenhová magával viheti, és bármikor készen áll a felvételre vagy videóhívásra.
  3. Univerzális kompatibilitás: a 3,5 mm jack csatlakozónak köszönhetően az ingre mikrofon kompatibilis szinte minden modern eszközzel, beleértve laptopokat, okostelefonokat és táblagépeket is. Tehát könnyedén használhatja az ön preferált eszközével.
  4. 1,5 m hosszú kábel: az ingre csíptethető mikrofon rendelkezik egy 1,5 méteres hosszú kábellel, amely elegendő mozgásteret biztosít önnek a videofelvételek és konferenciabeszélgetések során. Nem kell aggódnia a túl rövid kábel okozta kellemetlenségek miatt.
  5. Elegáns fekete szín: a fekete színű kivitel nemcsak modern és stílusos megjelenést kölcsönöz a mikrofonnak, hanem elegáns és professzionális benyomást is kelt. Legyen szó online meetingről vagy interjúról, az ingre mikrofon mindig kifogástalanul illeszkedik a szituációhoz.
  6. Multifunkcionális használat: az ingre mikrofon ideális választás videókonferenciákhoz, online interjúkhoz, podcastekhez vagy akár vlogok készítéséhez is. Bármilyen alkalmazásban a lehető legjobb hangminőséget biztosítja.

Műszaki adatok:

  • Kábel hossza: 1,5 m
  • Csatlakozó: 3,5 mm jack
  • Szín: fekete

Az ingre csíptethető mikrofon egy átgondolt és hatékony választás mindenki számára, aki kiemelkedő hangminőségre és könnyű használhatóságra törekszik. Szerezze be most, és tapasztalja meg, hogyan emeli fel az ingre mikrofon az online kommunikációt és a videofelvételeket egy új szintre!