HB-1678 extra erős fényű, 108 LED-es, napelemes kézilámpa és power bank – praktikus lámpa kempingezéshez, horgászathoz, szereléshez (BBD)

5.490 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 18 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül

A napelemes lámpa és powerbank az egyik legjobb dolog, amit magaddal vihetsz, ha kempingezni mész, vagy bármilyen kültéri tevékenységet végzel.

Készlet: 18 készleten SKU: 1293

Leírás

A napelemes lámpa és powerbank az egyik legjobb dolog, amit magaddal vihetsz, ha kempingezni mész, vagy bármilyen kültéri tevékenységet végzel. Az extra erős fényerejű lámpa minden szükséges helyzetben hasznos lehet. A lámpa 8 nagy hatótávolságú fehér és sárga LED-del van felszerelve, valamint oldalán 6 LED panel is található, így összesen 108 COB LED-el világít, amelyekkel széles körű megvilágítást tudsz biztosítani a sötétben.

Az oldalán található különálló világítás extra fényt biztosít, ami ideális lehet az éjszakai munkához, horgászáshoz vagy szereléshez. A lámpán található különböző kapcsolók lehetővé teszik, hogy csak azt az egységet használd, amire éppen szükséged van. A fehér keresőfény messzire világít, a sárga fény pedig figyelmeztető fény, amely az éjszakai utazások során biztonságosabbá teszi az utat.

A napelemes lámpa és powerbank kiváló minőségű anyagokból készült, így időjárásálló és hosszú élettartamú. A lámpa rendelkezik napelem panellel, amely lehetővé teszi, hogy napfény segítségével töltsd fel a lámpát, de ha szükséges, akkor USB-kábellel is tölthető. A lámpa további előnye, hogy ki- és bemeneti csatlakozással is rendelkezik, így ha lemerülne a telefonod, akkor power bankként is tudod használni.

A lámpa méretei 204 x 136 x 96 mm, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén magaddal viheted bárhova, és használhatod bármilyen tevékenységhez. Teljes feltöltés után akár 5-8 órán át is tud világítani, így biztosan nem maradsz sötétben. Ha szeretnéd élvezni a szabadban töltött időt, akkor a napelemes lámpa és powerbank egy remek választás lehet!

Videó a termékről: