Hangtorzító, hangváltoztató és dallam játszó megafon – 7 féle effekt és 5 féle dallam (BBJ)

4.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 18 db van raktáron!

Az egyszerű vezérlőgombokkal és beállításokkal a megafon könnyen kezelhető.

Készlet: 18 készleten

Leírás

Képzelje el egy olyan hangszórót, amely nemcsak megszólaltatja a hangot, hanem egyedi hangtorzító és hangváltoztató funkcióval is rendelkezik, hogy teljesen egyedi és szórakoztató hangzásvilágot teremtsen. Ez a megafon nemcsak zenelejátszóként, hanem egyedi effektekkel és dallamokkal is felszerelt kreatív hangszóróként funkcionál.

Főbb jellemzők:

1. Hangtorzító és Hangváltoztató: A megafon 7 különböző hangtorzító és hangváltoztató effektet kínál, amelyekkel azonnal egyedivé teheti a megszólaltatott zenét. Legyen szó mély basszusról, csipős magas hangokról vagy éppen vicces hangokról, ezen effektek segítségével a hangzás személyre szabható és szórakoztatóvá válik.

2. Dallamjátszó Funkció: A megafon öt különböző dallamot is játszik, így akár kis koncertet is adhat a saját otthonában. A kiválasztható dallamok változatosságot és szórakozást kínálnak, legyen az otthoni partin vagy a szabadban.

3. Kompakt és Hordozható: A megafon kiválóan hordozható és könnyen kezelhető. Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy bárhová magával vigye, legyen az egy szobabuli, piknik vagy szabadtéri esemény. A beépített fogantyú segítségével könnyedén szállítható, és bárhol szórakozást teremthet.

4. Könnyű Használat: Az egyszerű vezérlőgombokkal és beállításokkal a megafon könnyen kezelhető. A hangtorzító és hangváltoztató effektek, valamint a dallamválasztás egyszerűen elvégezhető, így akár a gyermekek is könnyen megtanulhatják használni.

5. Hosszú Akkumulátor-élettartam: A beépített akkumulátor hosszú élettartammal rendelkezik, így hosszabb ideig élvezheti a zenét, a hangtorzító effekteket és a dallamokat anélkül, hogy aggódna az állandó töltés miatt.

Ez a hangszóró nem csak egy egyszerű zenelejátszó, hanem egy teljes értékű szórakoztató eszköz, amellyel egyedi hangzásokat hozhat létre, és garantáltan feldobja minden esemény hangulatát. Legyen az egy kerti party, születésnapi buli vagy egyszerűen csak otthoni szórakozás, ez a megafon mindent tud, hogy feledhetetlenné tegye a hangzásvilágot!