Gyermek takarító készlet vödörrel, seprűvel, felmosóval – háziasszonyos játék (BBMJ)

5.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 16 db van raktáron!

Kombinálja a szórakozást és az oktatást, és tanítsa meg gyermekének, hogy a takarítás is lehet izgalmas és hasznos egyaránt!

Készlet: 16 készleten SKU: 2159

Leírás

Egy fantasztikus lehetőség, hogy gyermeked már kiskorában megtanuljon segíteni a mindennapi teendőkben, és közben szórakozzon is! A készlet teljesen valósághű, így a kicsi olyan érzést tapasztalhat meg, mintha valóban Önnel együtt lenne a takarításban. Nézd meg, ahogy boldogan és lelkesen vállalja az első háztartási feladatokat!

A készlet jellemzői:

  1. Vödör: A kisméretű vödör ideális gyermekmérethez, könnyedén kezelhető, és még valósághű is.
  2. Felmosó törlő: A készlet tartalmaz egy kis méretű felmosó törlőt, amelyet könnyedén használhat a kicsi, miközben ön is takarít.
  3. Lapát: A lapát ideális a kisebb foltok összesepréséhez és a takarítás hatékonyabbá tételéhez.
  4. Seprű: A gyermekseprű remek eszköz a morzsák összegyűjtéséhez és a játékos takarításhoz.
  5. Seprű nyéllel: A seprű könnyen kezelhető, a hozzá tartozó nyéllel pedig még könnyebb a kis kezek számára.
  6. Felmosó nyéllel: A kis felmosó is rendelkezik egy kis nyéllel, amely ideális a kicsik számára, hogy könnyedén irányíthassák.

A készlet nemcsak egy egyszerű játék, hanem egy olyan eszköz, amely segít a gyermeknek fejleszteni a szorgalmát, az együttműködést és a mindennapi teendők iránti felelősségtudatot. Kombinálja a szórakozást és az oktatást, és tanítsa meg gyermekének, hogy a takarítás is lehet izgalmas és hasznos egyaránt!