Fehér játékkonyha fából teljes felszereléssel – hang- és fényhatásokkal – 98 cm (BB-22112)

69.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül

Lepd meg gyermeked egy hasznos és egyben szórakoztató ajándékkal!

Készlet: 1 készleten SKU: 2082

Leírás

Hang- és világításhatás – Az óriási konyha LED lámpával érkezik, amit elhelyezhetsz a szekrény alá, a szekrénybe vagy a sütőbe – a választás a tiéd! A világítás révén a gyerek valóságos konyhában érzi magát, különösen, ha a szoba sötét. A lámpa lehetővé teszi a gyerek számára, hogy vacsorát készítsen a babáknak, plüssmackójának vagy szüleinek. Ráadásul a tűzhely égői megvilágítottak és hangokat adnak ki főzés közben, és a gombok kattanását megszimulálják, amikor megpörgeted őket. A gyermeked le lesz nyűgözve – a konyhával sok órás szórakozás vár rá.

Kiegészítők a kis szakácsoknak! – A készlet tartalmaz egy kötényt, séf sapkát, 3 kanalat, fazekat, serpenyőt és fedőt. A séf ruha puha anyagból készült, ami növeli a komfortot. Az esztétikus szegélyekkel ellátott fehér színű ruha vonzó megjelenést kölcsönöz. A tűzhelyen található mosogató eltávolítható, így a gyerek vagy a szülő vízzel töltheti meg, és a játék után elmosogathatja.

Minőségi fa kivitelben – A konyha minőségi fából készült, ami hozzájárul az élettartamhoz, valamint a gyerekek biztonságához és egészségéhez. Időtlen stílusa mindig nagy népszerűségnek örvend. Kivételesen gondos kivitelezés, esztétikus kivitel és figyelem a legapróbb részletekre. A konyha dekoratív elemként is szolgálhat a gyerekszobában.

Fejleszti a gyereket – A szerepjáték nemcsak szórakozást nyújt, hanem fejleszti a képzeletet, kreatív gondolkodást ösztönöz, tanítja a csoportmunkát, fejleszti a szociális készségeket, növeli a kézügyességet és az értelmi készségeket. Inspirál és hozzájárul a leendő séf sikeréhez.

Műszaki adatok:

  • Ajánlott életkor: 3+
  • Anyag: fa
  • Lámpa működéséhez szükséges: 3 darab AAA elem (nem tartalmazza a csomag)
  • Méretek (magasság/szélesség/hossz): 98 x 92,5 x 30 cm
  • Konyha súlya: 18,5 kg
  • Csomag súlya: 19,5 kg