Extra nagy méretű Ki nevet a végén? társasjáték – kupolás dobókockával – 50 x 60 cm (BBLPJ)

4.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Ez a játék tökéletes választás a családi összejövetelekre vagy baráti összeröffenésekre.

Készlet: Elfogyott SKU: 2267

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Szerezd be most az extra nagy méretű “ki nevet a végén?” társasjátékot, és élvezd a kivételes családi szórakozást! Ez a játék nem csupán egy egyszerű társasjáték, hanem egy igazi élmény, amely garantáltan mosolyt csal az arcokra és összehozza a családot és barátokat.

Főbb jellemzők:

 1. Extra nagy méret: a játékterület hihetetlenül nagy, 50 x 60 cm méretű, így minden résztvevő kényelmesen elfér és könnyen követheti az eseményeket.
 2. Kupolás dobókocka: a különleges kupolás dobókocka fokozza a játék izgalmát.
 3. 4 játékos részére: akár kettesben vagy négyes csoportban játszod, mindenki számára biztosítja a szórakozást. A játék tervezésekor különösen figyeltünk arra, hogy a család minden tagja részt vehessen a játékban.
 4. Játékszabályok: a részletes játékszabályok segítenek könnyen megérteni a játékmenetet, így kezdőként vagy a család apraja-nagyja is könnyen bekapcsolódhat a játékba.

Specifikációk:

 • Méret: 50 x 60 cm
 • Játékosok száma: 2-4 fő
 • Dobókocka típusa: kupolás
 • Ajánlott életkor: 4 éves kortól

Előnyök:

 • Családi szórakozás: az extra nagy méretű “ki nevet a végén?” társasjáték tökéletes választás a családi szórakozáshoz. Együtt nevethettek és élvezhetitek az egyedi élményt.
 • Kiváló minőség: a játékhoz használt anyagok és a kidolgozás garantálják a tartósságot és a hosszú játékélményt.
 • Izgalmas verseny: a játék célja, hogy minél előbb vidd célba mind a 4 bábudat, így minden játékosnak lehetősége van arra, hogy győztesként zárja a játékot.

Vedd meg most az extra nagy méretű “ki nevet a végén?” társasjátékot, és garantáltan emlékezetes és szórakoztató pillanatokkal gazdagodsz! Ez a játék tökéletes választás a családi összejövetelekre vagy baráti összeröffenésekre.