Élethű játék mentőautó kinyitató ajtókkal és hordággyal – világít, zenél – 26 x 12 x 9 cm (BBMJ)

9.690 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Szerezze be most, és ajándékozza meg a gyermekeknek ezt a mesés járművet!

Készlet: Elfogyott SKU: 2139

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Engedje meg, hogy bemutassam ezt az elképesztő élethű játék mentőautót, amely a gyerekek számára nem csak játék, hanem szórakozás és kreativitás forrása is egyben! Ebben a leírásban megismerheti ezt a fantasztikus járművet, amelyért a kicsik biztosan rajongani fognak.

A termék jellemzői:

  • Élethű kialakítás: Ez a mentőautó olyan élethűen néz ki, mintha egy valódi mentő jármű lenne. A gyermekek azonnal belemerülhetnek a mentőszolgálat izgalmas világába.
  • Kinyitó ajtók: Az autó rendelkezik kinyitható ajtókkal, ami még izgalmasabbá teszi a játékot. A gyerekek könnyedén be- és kiszállhatnak az autóból.
  • Hordágy: A mentőautó hordágyat is tartalmaz, amely lehetővé teszi a sérültek szállítását. A hordágy könnyen beilleszthető az autóba, így a mentőakciók valósághűek lehetnek.
  • Világít és zenél: Az autó világít és zenél is, ami további szórakozást és élményt nyújt a gyerekeknek.
  • Méretek: Az autó méretei 26 x 12 x 9 cm, ami tökéletes méret a gyerekek kezéhez és a játszósarokhoz.

Előnyök:

  1. Kreativitás és képzelet: A mentőautó lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy különféle szituációkat játsszanak el. Fejleszti kreativitásukat és képzeletüket.
  2. Szórakozás: Az autó világít, zenél és kinyitható ajtókkal rendelkezik, így hosszú órákig szórakoztathatja a gyermekeket.
  3. Fejlesztő: A játék segít a finom motoros készségek fejlesztésében és a problémamegoldó képességük erősítésében.
  4. Együtt játszható: A mentőautó alkalmas több gyermek együtt játszásához, ami a közösségi készségek fejlesztését is elősegíti.
  5. Valószerűség: Az élethű kialakítás és a kinyitható ajtók révén a gyermekek valósághű mentőakciókat szimulálhatnak.

Ne hagyja ki ezt az izgalmas élethű mentőautót, amely egy lenyűgöző játékélményt és szórakozást nyújt a gyerekeknek. Szerezze be most, és ajándékozza meg a kicsiknek ezt a fantasztikus járművet! A mentőautóval a kreativitás és a szórakozás mindig kéznél van.