CL-S59 távirányítóval vezérelhető kültéri napelemes riasztó rendszer kék-piros jelzőfénnyel (BBL)

5.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 12 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül

Keresi az ideális kültéri napelemes riasztót?

Készlet: 12 készleten SKU: 1282

Leírás

Keresi az ideális kültéri napelemes riasztót? Akkor a CL-S59 távirányítóval vezérelhető kültéri napelemes riasztó az Ön számára készült! Ez a csodálatos eszköz nem csak hatékonyan figyeli otthona vagy irodája környezetét, de ráadásul még az energiafogyasztást is minimalizálja.

A CL-S59 távirányítóval vezérelhető kültéri napelemes riasztó hihetetlenül magas minőségi anyagokból készült, például a legjobb minőségű ABS és PC anyagokból. Ezen kívül a készülék teljesen vízálló (IP65), így bármilyen időjárási körülmények között használható.

A CL-S59 kültéri napelemes riasztó egy nagy teljesítményű napelemmel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy akár egész éjszaka képes működni, bármilyen időjárási viszonyok között. A riasztó 49 darab fehér LED-del, 8 darab piros LED-del és 8 darab kék LED-del rendelkezik, így széles körű világítást biztosít.

A CL-S59 távirányítóval vezérelhető kültéri napelemes riasztó előnyei közé tartozik a könnyű telepítés és a hosszú élettartam. Emellett a készülékhez egy távirányító is jár, amellyel egyszerűen lehet beállítani a kívánt módokat és a fényerőt.

A csomag tartalmazza a kültéri napelemes riasztót és a távirányítót is. A termék egyszerűen telepíthető bármilyen kültéri helyre. A CL-S59 kültéri napelemes riasztó egy remek választás mindenki számára, aki biztonságot és kényelmet keres otthonában vagy irodájában.

A termék jellemzői::

  • Napelem: 3W,
  • LED-ek: 49 db fehér + 8 db piros + 8 db kék
  • Akkumulátor: 2400mAh, 3,7V
  • Anyag: magas minőségű ABS + PC
  • Vízálló: IP65

A csomag tartalma:

  • 1 x kültéri napelemes riasztó,
  • 1 x távirányító