Baby Bullet turmixgép rengeteg kiegészítővel – 20 db-os bébiétel készítő szett (BBV)

34.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 1 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül

Egyszerre szeretnél kisbabádnak egy egész hétre való, egészséges ételt készíteni?

Készlet: 1 készleten SKU: 01984

Leírás

Baby Bullet 20 db-os bébiétel-készítő készlet

Egyszerre szeretnél kisbabádnak egy egész hétre való, egészséges ételt készíteni? A természetes összetevők rajtad állnak, a bébiétel-készítő készlet pedig a gyorsaságról és egyszerűségről gondoskodik!

A Baby Bullet bébiétel-készítő kényelmesen használható, gyorsan készít házi bébipapit gyerkőcödnek, és a szuper kis tárolóknak köszönhetően több napra előre palackozhatod őket. Dátumozási lehetőséget is találsz bennük, ami szuper praktikussá teszi a készletet. Akár többféle ételt is készíthetsz egymás után, gondoskodva a változatos étkezésről.

Nem kell minden nap órákat töltened a konyhában, friss, bio, tápanyagban gazdag bébiételt varázsolhatsz gyereked pocakjába pár perc alatt. A maradék időt minőségiként töltheted el családoddal, ami a legdrágább kincs.

Elkerülheted, hogy extra adalékanyagok kerüljenek gyermeked ételébe, amelyekre a fejlődő szervezetnek semmi szüksége nincs, esetenként akár káros is lehet. Csak azt eszi majd a csemetéd, amit te szeretnél adni neki.

Az új fajta turmixlapát tökéletes pürésítést garantál a turmixgépen belül, és tényleg végez a feladatával 5 percen belül. Ha bizonytalan vagy, receptfüzetet is találsz a csomagban. Tégy egy próbát!

A termék jellemzői:

  • Nagy nyomatékú tápegység
  • Rozsdamentes acél pengék
  • Számlapos tartópoharak (6 db)
  • További tartozékok: Frissentartó, visszazárható fedél, 3 részes adagolótál, kicsi csésze, puha végű lapát, tároló tálca, szakácsfüzet

Videó a termékről: