Autószállító játék kamion és kilövőállomás – beépített, 152cm-es, 2 sávos versenypályával és 6 db kisautóval (BBJ)

10.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 12 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül

A versenyautó szállító kamion olyan játék, amely minden kis autórajongó számára nagyszerű meglepetés lesz.

Készlet: 12 készleten SKU: 2138

Leírás

Ismerje meg ezt az izgalmas autószállító kamiont, ami valóban lenyűgöző és szórakoztató játék a gyerekeknek! Ebben a leírásban bemutatom ezt a fantasztikus járművet, és elmagyarázom, miért érdemes beszerezni a kicsiknek.

A termék előnyei:

 • Kinyitható versenypálya Amikor az autópálya kinyitva van, hossza eléri a 152 centimétert. Ez egy hatalmas játszótér a gyerekek számára, ahol kibontakoztathatják a képzeletüket és eljátszhatják különböző jeleneteket.
 • Jármű típus: Ez egy fuvarozó teherautó, ami valóban autókat szállít. A kamion pontosan úgy néz ki, mint egy valódi kamion, ami fokozza a játék valószerűségét.
 • Anyag: A kamion strapabíró ABS műanyagból készült, ami garantálja a hosszú élettartamot és a tartósságot.
 • Szín: A kamion piros színű, ami az autók szerelmeseinek különösen vonzó lesz.
 • Tartozékok: A készlet tartalmaz 6 db kisautót, amelyeket a kamion szállít, valamint egy katapult kilövő állomást, amely további izgalmat ad a játékhoz.
 • Jellemzők: A katapult kilövő állomás egy izgalmas részlet, ami lehetővé teszi, hogy a gyerekek eljátsszák a kamionról való leugrást és a kisautók kilövését.

Előnyök:

 1. Kreativitás és képzelet: A kamion és az autópálya lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy saját történeteket alkossanak és játszanak. Ezzel fejleszthetik kreativitásukat és képzelőerejüket.
 2. Szórakozás: A hatalmas autópálya és a kisautók hosszú órákig szórakoztatják a gyerekeket. A katapult kilövő állomás izgalmas és vicces játékot biztosít.
 3. Minőség és tartósság: A kamion minőségi anyagokból készült, így hosszú évekig kiváló szórakozást nyújt.
 4. Fejlesztő: A játék fejleszti a gyerekek finom motoros készségeit, és segít nekik megérteni az oksági összefüggéseket.
 5. Együtt játszható: A kamion és az autópálya alkalmas több gyermek együtt játszásához, ami tovább erősíti a közösségi készségeket.

Ne hagyja ki ezt az izgalmas autószállító kamiont, amely egy hatalmas és szórakoztató játékot kínál a kicsiknek. A játék segít a gyerekeknek fejleszteni kreativitásukat és képzeletüket, miközben szórakoznak. Szerezze be most, és ajándékozza meg a gyerekeket ezzel a fantasztikus járművel!

Videó a termékről: