-59%

Automata pohár mosó berendezés – minden típusú pohár és palack könnyű elöblítéséhez – éttermekbe, bárokba, otthonra – fekete (BBM)

1.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 49 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül
Akció vége:
22nap07óra33Perc09mp

Az Automata pohármosó készülékkel egyetlen mozdulattal elmoshatod az összes típusú poharat, bögrét, sörös korsót, vagy akár a cumisüveget is.

Készlet: 49 készleten SKU: 1337

Leírás

Szereted az elegáns borospoharakat, de mindig nehézkes a tisztításuk? Töltsd az idődet inkább a poharak élvezetével, és ne a mosogatással! Az Automata pohármosó készülékkel egyetlen mozdulattal elmoshatod az összes típusú poharat, bögrét, sörös korsót, vagy akár a cumisüveget is. Végre megszabadulhatsz a szivaccsal és üvegtisztító kefével járó macerától!

Az Automata pohármosó hatékony működése a 5 ponton érkező erős vízsugárnak köszönhető. Még a legapróbb koszt vagy italmaradék is eltűnik pillanatok alatt, így nem kell a beleszáradt maradványokkal bajlódni.

A készülék egyszerűen felszerelhető a mosogatótálcára, majd a poharakat csak fejjel lefelé kell ráhelyezni és enyhén megnyomni. A nyomás hatására automatikusan elindul a vízsugár, amely eltávolítja az összes szennyeződést.

Az Automata pohármosó kényelmes kialakításának köszönhetően a víz közvetlenül a mosogatóba áramlik, így nincs szükség a készülék elmozdítására vagy emelésére. Az anyaga ABS és fém, a színe pedig elegáns fekete.

Főbb jellemzők:

  • Automatikus pohármosó, mely egyszerűen felszerelhető a mosogatótálcára
  • Képes elmosni a legtöbb típusú poharat, bögrét, sörös korsót, tejkiöntő edényt, tejhabosító edényt és cumisüveget is
  • Kényelmes kialakítás, a víz közvetlenül a mosogatóba áramlik
  • 5 ponton érkező erős vízsugár, amely eltávolítja még a legapróbb szennyeződéseket is
  • Anyaga: ABS és réz
  • Szín: fekete

Az automata pohármosó készlet csatlakozási kellékekkel érkezik, így rögtön használatba veheted. Ne kínlódj tovább a poharak tisztításával, vásárold meg az automata pohármosót, és élvezd az elegáns italokat tisztán és könnyedén!

A design minimálisan eltérhet a képeken látottaktól.

Videó egy hasonló termékről: