Átlátszó, plexi könyvtartó állványok – 6 darabos készlet, kerekített sarkokkal (BB-21745)

6.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 3 db van raktáron!
Készlet: 3 készleten SKU: 0112365

Leírás

A könyvtartók bárhol használhatók – működhetnek polcon vagy könyvespolcon, de bármilyen sík felületen is használhatók könyvek vagy más hasonló tárgyak, például konzollemezes vagy filmes dobozok megjelenítésére.

NAGY SZETT + VÉDŐFÓLIA – a készlet 6 db könyvtartót tartalmaz. Ez a készlet lehetővé teszi a könyvek megjelenítését anélkül, hogy félne attól, hogy felborulnak vagy eldeformálódnak . Mindegyik támaszt védőfóliával védjük a szállítás során. A fólia gátat képez, például a szállítás közbeni karcolás ellen.

TARTÓS ÁTLÁTSZÓ ANYAG – az anyag, amelyből készült, plexi. Tartós és sérülésálló, emellett átlátszó. Ez a megoldás gyakorlatilag láthatatlanná teszi a támasztékokat .

ÉLEK– a precízen vágott támasztékok esztétikus, sima éleket biztosítanak. A termék 3 mm vastag plexiből készült, amely biztosítja a stabilitást és megakadályozza a deformációt .

UNIVERZÁLIS FELHASZNÁLÁS – könyvtartóink nem csak könyvek számára készültek. Használhatja őket konzollemezek, figurák vagy utazási ajándéktárgyak gyűjteményének megjelenítésére. Az üzletekben is felhasználhatók termékek bemutatására.

MŰSZAKI ADATOK – szín: színtelen; anyaga: akril; méretei: 18,5 x 12 x 12 cm; tömeg: 744 g; Csomag súlya: 925 g.