Arcvédő plexi pajzs ütésálló homlokpánttal – 52-62 cm között állítható méret (GL-10373)

2.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Ne engedd, hogy a munkád vagy tevékenységeid kockázatot jelentsenek az arcodra és szemedre

Készlet: Elfogyott SKU: 2268

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Védd meg teljes arcodat a legmodernebb védelmi eszközzel, az egész arcot védő, fejpántos, víztiszta plexi pajzzsal! Ez a páratlan fejlesztésű eszköz kiválóan alkalmas minden olyan helyzetben, ahol az arc és a szemek védelmére van szükség, legyen szó folyadékfröccsenésről, szikrákról, vagy akár köszörülésről.

Főbb jellemzők:

  1. Teljes arcvédelem: a víztiszta plexi pajzs teljes körű védelmet nyújt az arc és a szemek számára. A homlokpánt ütésálló polipropilénből készült, biztosítva a maximális biztonságot.
  2. Víztiszta látómező: a plexi látómező garantálja a tiszta és zavartalan látást, lehetővé téve, hogy a tevékenységeidet gondtalanul végezhesd.
  3. Állítható méret: egy méretben kapható, de a fogazott pánt segítségével könnyedén és egyénre szabható (52-62cm). Mindenki számára kényelmes viseletet biztosít.
  4. En 166 3 b:2001 és en1731 f:2006 megfelelőség: az eszköz megfelel az en 166 3 b:2001 és en1731 f:2006 szabványoknak, így garantáltan megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak.

Előnyök:

  • Védelem fröccsenés ellen: használd például folyadékfröccsenés ellen, ahol fontos, hogy az arcod és a szemed védve legyenek.
  • Sokoldalú használat: ideális szikrák, köszörülés, vagy egyéb tevékenységek során, ahol teljes arcvédelemre van szükség.
  • Könnyen kezelhető: az állítható homlokpánt és a karima kapcsoló rendszere könnyen kezelhető, biztosítva a felhasználó kényelmét.
  • Biztonságos és megbízható: megfelelőségét szigorú szabványoknak való megfelelés garantálja, így biztos lehetsz abban, hogy ez az eszköz maximális biztonságot nyújt.

Ne engedd, hogy a munkád vagy tevékenységeid kockázatot jelentsenek az arcodra és szemedre. Szerezd be ezt a kiváló minőségű, teljes arcot védő plexi pajzsot, és vedd fel a biztonságos és kényelmes munkavégzés élményét!