Aneroid vérnyomásmérő sztetoszkóppal – alapvető orvosi készlet otthoni használatra (BBV)

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Szerezze be most, és legyen a saját egészségének őre!

Készlet: Elfogyott SKU: 2241

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Üdvözöljük azokat, akik felelősen gondoskodnak saját egészségükről és a családjuk jól-létéről! Bemutatjuk Önöknek az aneroid vérnyomásmérőt sztetoszkóppal – az alapvető orvosi készletet otthoni használatra. Ez a kifinomult eszköz nem csak a vérnyomás mérésére alkalmas, hanem egy sztetoszkóppal is rendelkezik, hogy mindig tisztában lehessen az egészségével. Engedjék meg, hogy részleteiben ismertessem, miért érdemes ezt a megbízható eszközt beszerezni!

Főbb jellemzők és előnyök:

  1. Tépőzáras mandzsetta: A vérnyomásmérő mandzsettája kényelmes és könnyen alkalmazható a karra. A tépőzáras kialakítás lehetővé teszi a könnyű rögzítést, így a mérés gyors és egyszerű.
  2. Sztetoszkóppal: Az csomag egy sztetoszkóppal is rendelkezik, ami lehetővé teszi a szív- és tüdőhangok hallgatását. Ezáltal egyetlen eszköz segítségével követheti figyelemmel egészségi állapotát.
  3. Precíz manométer: A manométer átmérője 60 mm, és krómozott könnyűfém mérője 65 mm. A precíz mérési eredmények biztosítják, hogy mindig megbízható adatokhoz juthasson a vérnyomásával kapcsolatban.
  4. Könnyű és kényelmes használat: A vérnyomásmérő könnyű súlyú, mindössze 469 gramm, így könnyedén kezelhető. A könnyűfém kialakítás hozzájárul a kényelmes használathoz és a hosszú élettartamhoz.

Műszaki adatok:

  • Manométer Ø 60 mm
  • Krómozott, könnyűfém mérő Ø 65 mm
  • Súly: 469g

Ez az aneroid vérnyomásmérő sztetoszkóppal nem pusztán egy egyszerű eszköz, hanem egy olyan társ, amely gondoskodik egészségéről. A pontos vérnyomásmérés és a szív- és tüdőhangok hallgatása egyetlen eszközben, az otthoni használat számára kifejezetten tervezve. Szerezze be most, és legyen a saját egészségének őre!