80 darabos professzionális kéthegyű filctoll készlet rajzoláshoz és szövegkiemeléshez (BB-14185)(BBI5123_2)

11.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

A praktikus, fekete színű cipzáras táskában elhelyezett, 80 darabos színes, kéthegyű filctoll készlet minden darabja alkalmas szövegkiemelésre vagy rajzolásra.

Készlet: Elfogyott SKU: 01596

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A praktikus, fekete színű cipzáras táskában elhelyezett, 80 darabos színes, kéthegyű filctoll készlet minden darabja alkalmas szövegkiemelésre vagy rajzolásra. A táskában a tollak színsorrendben lettek elhelyezve és bárhová magunkkal vihetjük anélkül, hogy az elvesztésük miatt kellene aggódnunk. Olyan emberek igényeit is maximálisan kielégítik, akiknek színek széles skálájára, átlagosnál magasabb minőségre és strapabíró eszközökre van szükségük.

A hatékonyan használható tollak egy-egy darabja két különböző vastagságú heggyel van ellátva. Az egyik hegy kerek alakjának köszönhetően írásra, kiemelésre vagy vonalak kihúzására, a másik, szögletes hegy pedig vastagabb vonalak rajzolására, kitöltésre és satírozásra alkalmas.

Minden művész és kalligrafikus számára elengedhetetlen az ilyen tökéletesen összeállított és kiváló minőségű filctoll készlet. A fekete színű, praktikus cipzáras táskába rendezett 80 darabos színes filctoll szett nem csak a kreativitást támogatja, hanem mindennapi íráshoz is ideális. Lépj be a művészi világba ezzel a különleges tollkészlettel, és élvezd az alkotás folyamatát!

Főbb Jellemzők és Előnyök:

  1. Szín és Kreativitás: Az 80 különböző színű filctoll készlet széles palettát kínál, amely lehetővé teszi a kreatív szövegkiemelést, rajzolást és mindenféle alkotói kifejezést.
  2. Két Vastagságú Hegy: Minden filctoll két különböző vastagságú hegyet tartalmaz. A kerek hegy ideális írásra, kiemelésre és vonalak húzására, míg a szögletes hegy vastagabb vonalak rajzolására, kitöltésre és satírozásra alkalmas.
  3. Praktikus Táska: A fekete színű cipzáras táska nem csak esztétikus, hanem rendkívül praktikus is. Minden filctollat színsorrendben és biztonságosan tárol, így bárhová magaddal viheted anélkül, hogy elveszítenéd őket.
  4. Magas Minőség: A filctollak kiváló minőségű anyagból készültek, így hosszú élettartamúak és strapabíróak. Mind a színek intenzitása, mind pedig a tollak minősége kielégíti a művészeti alkotásokra és mindennapi írásra vágyók igényeit.
  5. Mindenki Számára Ideális: A készlet olyan emberek igényeit is maximálisan kielégíti, akik magas minőségű eszközökre vágynak, legyen szó rajzolásról, kreatív kifejezésről vagy éppen mindennapi írásról.

Ez a filctoll készlet nem csak egy egyszerű íróeszköz, hanem egy teljes kreatív élmény, ami mindennapi örömöt hoz a művészet iránt érdeklődők és a kreatív kihívásokat keresők számára. Hajrá, fejezd ki magadat és hozd létre saját műalkotásaidat ezzel a minőségi tollkészlettel!

Videó a termékről: