8 db-os metál kontúr filctoll készlet – ezüst színű vonalak színes kontúrral – íráshoz, rajzoláshoz, kiemeléshez (BBJ)

1.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 14 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül

Mondj igent a művészeted fejlesztésére és egy kis varázslatra a rajzaidban!

Készlet: 14 készleten SKU: 2075

Leírás

Művészi alkotások, varázslat és kreativitás – mindezt egy egyszerű eszköz segítségével hozhatod létre. A Mágikus Kontúr Filctoll egyedülállóan izgalmas művészeti eszköz, amelynek használatával a rajzok egy egészen új dimenziót kapnak. Ragadd meg ezt a tollat, és engedd szabadjára a képzeletedet!

Különleges Rajzélmény – Kreativitás Határtalan

Jellemzők:

1. Különleges Hatás: A Mágikus Kontúr Filctoll igazi különlegességet kínál minden rajztáblázat és műalkotás számára. Rajzolás közben a toll körülöleli a vonalakat és varázslatosan változtatja meg a színeket. Mintha több színből alkotnál, a kontúr hatás egyedi és lenyűgöző lesz.

2. Könnyű Használat: A toll egyszerűen kezelhető. Miután megkeveredtette az inktartalmat egy kis rázás után, óvatosan nyomd a hegyét a papírra, hogy a tinta könnyedén folyjon. A gyakorlott művészek és a kezdők is könnyen alkothatnak vele. Próbáld ki a toll húzását egy másik lapra először, és hagyd, hogy az inspiráció vezesse a kezed.

3. Tartós Minőség: A Mágikus Kontúr Filctoll megbízható és tartós művészeti eszköz. Kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készült, így hosszú éveken át szolgál, anélkül, hogy aggódnál az elhasználódás miatt.

4. Gyors Száradás: A tollal alkotott művek gyorsan száradnak, így nem kell hosszú percekig várnod, hogy elkészüljenek. A mágikus hatás és a szép kontúrok így megmaradnak az alkotásokon.

Előnyök:

  • Fejleszd a kreativitásodat és hozd létre egyedi alkotásokat.
  • Nincs szükség hosszú várakozásra, a tinta gyorsan szárad.
  • Lenyűgöző rajzeffektusokkal dúsíthatod a műveidet.

Fedezd fel a művészet és a kreativitás új dimenzióját a Mágikus Kontúr Filctoll segítségével! Bármilyen alkotás egyedivé és különlegessé válhat ezzel a kivételes eszközzel. Hagyd, hogy a képzeleted és az inspiráció vezesse a kezed, és rajzolj, mint egy művész, anélkül, hogy profi lennél. Az egyszerű használat és a lenyűgöző hatások garantálják az örömteli alkotást!

Videók a termékről: