55 részes mágneses építőkészlet – alakzatok, város részletek és akár óriáskerék építéséhez – szórakoztató, készségfejlesztő, kreatív játék (BBJ)

7.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 18 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül

Keresed az ideális játékot gyermeked számára, amely nemcsak fejleszti, de szórakoztatja is őket?

Készlet: 18 készleten SKU: 1357

Leírás

Keresed az ideális játékot gyermeked számára, amely nemcsak fejleszti, de szórakoztatja is őket? Válassz a mágneses építőjáték készletek közül, és szabadítsd fel gyermeked kreativitását és képzelőerejét! Ez az 55 darabból álló készlet a mágnesesség erejével dolgozik, így könnyedén építhető belőle óriáskerék, autó vagy bármi, amit csak elképzelnek.

A mágneses építőjáték készletek segítenek a gyermekeknek kiszakadni a kétdimenziós világból, és felébreszteni a képzeletüket. Az építési folyamat során a gyermek fejlesztheti kézügyességét, kreativitását, logikáját és térlátását is. Az építőelemek kiváló minőségű mágnesekkel vannak ellátva, így biztosan nem esnek szét a játék közben.

Az 55 darabból álló mágneses építőjáték készlet remek kikapcsolódást nyújt, és kiválóan alkalmas arra, hogy a gyermeked elmerüljön az építési folyamatban. A játék már 3 éves kortól ajánlott, és garantáltan órákra lefoglalja majd a lurkókat.

A termék jellemzői:

  • Mágneses építőjáték
  • 55 darab elemmel
  • Óriáskerék építhető belőle (forgatható)
  • Fejleszti a kreativitást, a kézügyességet, a logikát és a térlátást
  • Kreatív, fejlesztő játék
  • 3 éves kortól ajánlott

Ha szeretnéd, hogy gyermeked kreativitása és képzelőereje szárnyaljon, akkor ne habozz, vásárold meg neki a mágneses építőjáték készletet még ma! A játék garantáltan órákra lefoglalja majd a lurkókat, és fejleszti a kézügyességet és a logikát is.