42 darabból álló varázslatos mágneses építő készlet – kreatív, fejlesztő játék golyópályával és világító labdákkal (BBJ)

6.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 17 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül

Varázslatos mágneses építőkészletünkkel a gyerekek új dimenzióba léphetnek a kreativitás és az építés terén.

Készlet: 17 készleten SKU: 1701

Leírás

Varázslatos mágneses építőkészletünkkel a gyerekek új dimenzióba léphetnek a kreativitás és az építés terén. Ez a mágneses építőkészlet fénnyel és számos egyedi lehetőséggel rendelkezik, hogy a gyerekek szórakoztató és interaktív játékélményben részesüljenek. Engedd meg, hogy meggyőzzelek, miért érdemes beszerezned ezt a lenyűgöző játékot!

A mágneses építőkészlet jellemzői:

  • Könnyű és ellenálló: Az építőkészletben található blokkok könnyűek és tartósak. Ez lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy szabadon kifejezhessék építési ötleteiket és szerkezeteket hozzanak létre. A blokkok megbízhatóan kapcsolódnak egymáshoz, így biztosítva a stabil és biztonságos építési élményt.
  • Fejleszti a kézi készségeket: Az építőkészlet segíti a gyerekek kézügyességének és finommotoros készségeinek fejlesztését. Az egyes blokkok összekapcsolása és kreatív figurák, építmények létrehozása közben a gyerekek finom mozdulatokat végeznek, ami javítja a kéz- és ujjmozgások koordinációját.
  • Inspiráció és kreativitás: A mágneses építőkészlet lehetőséget ad a gyerekeknek, hogy szabadon alkossanak és kifejezzék kreatív ötleteiket. A blokkok különféle kombinációi révén épületeket, labdapályákat, tornyokat és még sok másat hozhatnak létre. Ezáltal fejlődik a gyerekek képzelőereje, ötletgazdagsága és problémamegoldó képessége.
  • Világító hatások: Az építőkészletünkben találhatók olyan világító golyók és reflektorok, amelyek fényes és csillogó hatást keltenek a sötétben. Ez tovább fokozza a gyerekek élményét és lehetővé teszi, hogy izgalmas és varázslatos világokat hozzanak létre.