4 aljzatos kábeldob praktikus fogantyúval és 5 méteres vezetékkel (BBV)

3.690 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 18 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül

Négy aljzatú, 5 méter hosszú hosszabbító kábel – Praktikus és magas minőségű!

Készlet: 18 készleten SKU: 1733

Leírás

Négy aljzatú, 5 méter hosszú hosszabbító kábel – Praktikus és magas minőségű!

Ez a négy aljzatú, 5 méter hosszú hosszabbító kábel az ideális választás, ha több elektromos eszközt szeretnél csatlakoztatni, de nincs elegendő aljzat a közelben. Praktikus kialakítása és magas minősége garantálja a hatékony és biztonságos használatot.

Az alábbiakban találsz néhány specifikációt és előnyt, amelyek meggyőznek arról, hogy érdemes beszerezned ezt a hosszabbító kábelt:

A termék jellemzői:

  • Aljzatok száma: 4
  • Hossz: 5 méter

A termék előnyei:

  1. Sokoldalúság: A négy aljzat lehetővé teszi, hogy egyszerre több eszközt csatlakoztass. Használhatod otthon, az irodában, a műhelyben vagy akár a kertben is.
  2. Kényelem: A 5 méteres hossz lehetővé teszi, hogy könnyedén elérj olyan helyeket, ahol korábban nehézségeid voltak az elektromos csatlakozóval.
  3. Minőség: Ez a hosszabbító kábel magas minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot. Nem kell aggódnod a gyenge csatlakozások vagy a rossz minőségű vezetékek miatt.
  4. Biztonság: A hosszabbító kábel kiváló minőségű anyagból készült, amely ellenáll az elektromos árammal szembeni túlterhelésnek és rövidzárlatnak. Így biztonságosan használhatod az eszközeidet anélkül, hogy aggódnod kellene a meghibásodás vagy a tűzveszély miatt.
  5. Könnyű kezelhetőség: A hosszabbító kábel kényelmesen használható, könnyen csatlakoztatható és szétszerelhető. A kompakt mérete lehetővé teszi, hogy könnyedén magaddal vigye, amikor utazol vagy szükséged van rá.

Ne hagyd, hogy az aljzatok hiánya akadályozza a mindennapi tevékenységeidet! Szerezd be ezt a praktikus és magas minőségű hosszabbító kábelt, és élvezd az elektromos eszközeid kényelmes használatát bárhol és bármikor!