Népszerű

3IN1 kavitációs zsírégető készülék 2 tappanccsal – karcsúsít, tonizál, masszíroz K8502 (BBV)

12.490 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 13 db van raktáron!

A készülék kombinálja az ultrahangos kavitációt, az infravörös fényterápiát és az elektromos izomstimulációt.

Készlet: 13 készleten SKU: ZSIR23

Leírás

Az ultrahangos zsírégető eszköz 3 az 1-ben ultrahangos kavitációs készülék forradalmi eszköz a zsírsejtek fájdalommentes, hatékony és tartós lebontására, a cellulit csökkentésére és az azt követő alakformálásra. A készülék kombinálja az ultrahangos kavitációt, az infravörös fényterápiát és az elektromos izomstimulációt.  

Négy infravörös fényforrással rendelkezik, amelyeket a készülék kezelőfejébe építettek be. Az infravörös sugarak 8 és 12 nm közötti hullámhosszon hatolnak be a testbe. Az infravörös sugárzás más hőforrásokhoz képest mélyebbre hatol a bőr alatti szövetekben. Az infravörös hő jelentősen serkenti a vérkeringést, ezáltal a szervezet gyorsabban megszabadul a szennyeződésektől és salakanyagoktól. Hozzájárul a szervezet általános regenerációjához és regenerálódásához is.

 

Elektromos impulzusokkal történő izomstimulációt is kínál. A testmozgás alapja az izmok összehúzódása, amelyek az agyból érkező impulzusok révén kapják a cselekvésre vonatkozó parancsokat. A mozgással az izmok természetes módon erősödnek. Az izmok pontosan azokon a területeken dolgoznak, ahová a gél elektródákat ragasztod. Az elektródákról a bőrön keresztül az izmokba továbbított impulzusok erősségét könnyen beállíthatod. Az erősebb impulzusokat az izmok aktív erősítésére használhatod. A gyengébbeket pedig épp ellenkezőleg, használd a fizikai megterhelés utáni lazításra. Egyszerre két elektródát is feltehetsz.

1. POWER gomb (a készülék be-/kikapcsolása)

2. EMS gomb (elektromos izomstimuláció)

3. INFRARED gomb (infravörös fényterápia)

4. SONIC H/L gomb (ultrahang hullámok két üzemmódban HIGH (magas intenzitás) és LOW (alacsony intenzitás)

Az elülső kezelőpanelen kívül a készülék oldalain található gombok szolgálnak a vezérlésre. A bal oldali gomb az elektromos izomstimulációs üzemmód beállítására szolgál. A második gomb az elektromos impulzusok intenzitását állíthatod be.

1. Az impulzusos EMS-terápia masszázsmódjai: TAPPING (KOPOGTATÁS), MASSAGE (MASSZÁZS), KNEAD (GYÚRÁS), SCRAPPING (NYÚJTÁS), SLIMMING (ALAKFORMÁLÁS)

2. Állítsd be az elektromos impulzusok intenzitását 1-től 5-ig (1. szint = legalacsonyabb, 5. szint = legmagasabb).