36 részes mágneses épület és jármű építő készlet kisautó alvázzal és színes geometrikus elemekkel (BBJ)

7.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 3 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül

Szeretnéd, ha gyermeked fejlesztené a képzelőerejét és a logikai gondolkodását egy szórakoztató és kreatív játék segítségével?

Készlet: 3 készleten SKU: 1708

Leírás

Szeretnéd, ha gyermeked fejlesztené a képzelőerejét és a logikai gondolkodását egy szórakoztató és kreatív játék segítségével? Akkor ez a mágneses építőkészlet a tökéletes választás!

Ez a készlet különleges és izgalmas élményt nyújt a gyerekeknek. A mágneses építőelemek lehetővé teszik a gyermeked számára, hogy szabadon kísérletezzen és alkotó legyen. A játék serkenti a képzelőerőt és a logikus gondolkodást, miközben órákon át szórakoztatja a gyermeket.

A csomag tartalmazza a mágneses építőelemeket, amelyek könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők. A készlet rugalmas és sokoldalú, így a gyerekek szabadon kialakíthatnak és átalakíthatnak különféle formákat és szerkezeteket.

A termék jellemzői:

  • Mágneses technológia: Az építőelemek mágneses technológiával rendelkeznek, amely lehetővé teszi a könnyű összeszerelést és szétszedést. A mágnesek erőteljesek és biztonságosak, így a gyerekek könnyen kezelhetik és élvezhetik a játékot.
  • Kreatív építés: A mágneses építőkészlet lehetőséget ad a gyerekeknek, hogy különféle formákat, szerkezeteket és tárgyakat hozzanak létre a saját képük szerint. Ez serkenti a kreativitást és az önkifejezést.
  • Fejleszti a kognitív képességeket: A játék segíti a gyerekeket a problémamegoldásban, a térbeli képességek fejlesztésében és a logikus gondolkodás kibontakoztatásában. Ezáltal segít a gyermek fejlődésében és tanulási képességeinek javításában.
  • Tartós anyagok: Az építőelemek a legmagasabb minőségű anyagokból készültek, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. A gyerekek biztonságosan használhatják és élvezhetik a játékot anélkül, hogy aggódniuk kéne a sérülések miatt.
  • Könnyű hordozhatóság: A mágneses építőkészlet kompakt méretű és könnyen hordozható.

Videó a termékről: