2in1 macskaágy és kaparó kartonból, ajándék macskamentával (BB-22037)

3.490 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

A 2in1 macskafekhely és kaparófa egy rendkívül hasznos kiegészítő, amely pihentető és aktív, játékos pillanatokat biztosít kedvencének

Készlet: Elfogyott SKU: 1239999

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

A 2in1 macskafekhely és kaparófa egy rendkívül hasznos kiegészítő, amely pihentető és aktív, játékos pillanatokat biztosít kedvencének, miközben segít kielégíteni a karmok élesítésének szükségletét.
A termék hullám alakú profillal készült, ami kényelmessé teszi a fekvést a cica számára. Ennek a macskaágynak köszönhetően kedvence gond nélkül szundikálhat rövidebb-hosszabb ideig. Egy ilyen helyen a cica biztonságban érzi magát, ami hozzájárul a kiegyensúlyozott és egészséges állapot fenntartásához.
A macska kaparó kartonból készült, amely rendkívül környezetbarát anyag. A termék kiváló megoldás arra, hogy kedvence békén hagyja a kanapét, vagy más bútorokat.

A készlet a macskaággyal együtt egy adag stimuláló és ellazító hatású macskamentát is tartalmaz, amely ráadásul jellegzetes intenzív illatával vonzza az állatot, így ösztönzi, arra hogy a terméket használja.
Ez a kiváló minőségű macskakaparó olyan anyagból készült, amely biztonságos kedvence számára, sok örömet és jó szórakozást biztosít neki, miközben biztosítja a karmolás lehetőségét.

A termék jellemzői:

  • anyaga: karton
  • méretek: 22,5 x 43 x 4cm
  • súlya: 0,259 kg

A csomag tartalma:

  • macskafekhely
  • macskamenta

A design változhat.