2in1 dínós logikai és ügyességi játék – fejleszti a kézügyességet és a gondolkodást – 20 x 23 x 2 (BBJ)

3.490 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Már csak 3 db van raktáron!
Raktáron: szállítás 2 munkanapon belül

Éljétek át a dinók világát egy kreatív és szórakoztató módon!

Készlet: 3 készleten SKU: 2259

Leírás

Ismerd meg a mesés ügyességi játékot, ahol a kis golyók és a dinók találkoznak egy szórakoztató kihívásban! Ez a lenyűgöző játék nem csak a kicsiknek nyújt órákon át tartó szórakozást, hanem a nagyoknak is remek unaloműző lehetőséget kínál, legyen szó otthonról, utazásról, vagy éppen nyaralásról.

A játék egyszerűsége rejlik varázsaiban. A mini golyókat ügyesen kell a helyükre irányítani, követve a mellékelt füzetben található precíz utasításokat. A feladat nem csak kihívást jelent, de logikai gondolkodásra is ösztönöz. A gyerekek hosszú időn keresztül elmerülhetnek a játék világában, miközben fejlesztik képességeiket. Az ügyesebbek akár fejből is megtanulhatják, hogyan kell a dinókkal és golyókkal játszani a legügyesebben.

Játssz és versenyezz: hozz létre családi vagy baráti versenyt, hogy kiderüljön, ki a leggyorsabb és legügyesebb a mesés ügyességi játékban! A játék nem csak szórakoztató, de csapatépítő is, és garantáltan óriási örömöt fogtok lelni benne.

Specifikációk:

  1. Ügyességi játék: a játék kiválóan fejleszti az ügyességet, miközben szórakoztatja a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt.
  2. Logikai gondolkodás fejlesztése: a dinós ügyességi játék nem csupán szórakozás, hanem remek lehetőség a logikai gondolkodás fejlesztésére is.
  3. Precíz megoldások a füzetben: a mellékelt füzet pontos és részletes utasításokat tartalmaz, amelyek segítenek a gyermekeknek a feladatok megoldásában.
  4. Bárhová magaddal viheted: kompakt mérete (20x23x2 cm) miatt könnyen hordozható, így bárhová magaddal viheted, legyen az utazás, nyaralás vagy otthoni játék.
  5. Véletlenszerű színek: a játékot véletlenszerű színben küldjük, így mindig izgalmas meglepetés vár rád.

Ez a mesés ügyességi játék nem csupán egy játék – ez egy kihívás, amely fejleszti az ügyességet és a logikai gondolkodást. Vidd magaddal bárhová, és hozz létre vidám és izgalmas pillanatokat családoddal és barátaiddal egyaránt! Éljétek át a dinók világát egy kreatív és szórakoztató módon!