224 x 325 cm-es PVC-ből készült medencetakaró fólia kék színben – tisztán tartja a medencét és megőrzi a vízminőséget

8.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

Bátran élvezd a tiszta medencevizet a medencetakaró segítségével!

Készlet: Elfogyott SKU: 1889

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Bátran élvezd a tiszta medencevizet a medencetakaró segítségével! Ha fontos számodra, hogy medencéd mindig tökéletesen tiszta és szennyeződésmentes maradjon, akkor ez a praktikus kiegészítő elengedhetetlen kellék lesz a nyári szezonban. Felejtsd el az aggodalmat a rovarok, falevelek és egyéb szennyeződések miatt, amik a medence vizébe hullhatnak, hiszen a medencetakaró gondoskodik a hatékony védelemről.

A medencetakaró főbb tulajdonságai és előnyei:

  1. Magas minőségű anyag: A medencetakaró tartós, ellenálló és sűrűn szőtt vinilből készült, ami hosszú távon garantálja a megbízható védelmet és kényelmes használatot.
  2. Pontos méretek: A takaró méretei tökéletesen illeszkednek a medence méreteihez, így biztos lehetsz benne, hogy jól fed és nem engedi be a szennyeződéseket.
  3. Könnyű használat: A medencetakaró egyszerűen és gyorsan használható. A beépített gyűrűknek és rögzítő köteleknek köszönhetően stabilan és biztonságosan tarthatod a medence tetején.
  4. UV-álló és időjárásálló: Az anyaga ellenáll az UV-sugárzásnak, így nem fog elszíneződni vagy elvékonyodni a napfény hatására. A takaró tökéletesen ellenáll az időjárás viszontagságainak.
  5. Egyszerű tárolás: A medencetakaró könnyedén összehajtható és tárolható, így nem foglal sok helyet, amikor éppen nincs rá szükség.

Bízd a medencetakaróra a medencéd tisztaságát és védelmét, és élvezd a friss és szennyeződésmentes medencevizet egész nyáron! A medencetakaró használata nemcsak kényelmes és praktikus, de hozzájárul a medence vízminőségének hosszabb ideig történő megőrzéséhez is. Ne engedd, hogy a szennyeződések megkeserítsék a fürdőzést, és vásárold meg a medencetakarót még ma!