12 darabos színes Dinoszaurusz figura készlet műanyagból – fejleszti a képzelőerőt és a kézügyességet (BB-11550) (BBMJ)

5.990 Ft

A termék megvásárolható: Utánvéttel, Bankkártyával

A készlet 12 különböző, rendkívül élethű dinoszaurusz figurát tartalmaz.

Készlet: Elfogyott SKU: 00928

Állíts be értesítőt, hogy elsőként értesülj arról, ha ez a termék ismét elérhető lesz.

Leírás

Színes dinoszaurusz figurák – Az őskori állatok lenyűgöző világa most gyermeke kezeiben lehet! A dinoszaurusz figurák műanyagból készültek, részletgazdagságuk, élénk színeik és változatosságuk kiváló szórakozást garantál, emellett élénkíti a fantáziát. A készlet 12 különböző, rendkívül élethű dinoszaurusz figurát tartalmaz.

Fejleszti a képzelőerőt – Minden dinó rajongó értékelni fogja majd ezt a készletet! A játék serkenti a fantáziát – a gyerekek szerepet játszhatnak a dinoszauruszokkal, a Jurassic Parkban érezhetik magukat, újjáteremthetik élőhelyüket, stb.

Játszva tanít – Ezek a mesésen színes dinoszaurusz figurák nemcsak szórakoztatóak, hanem új ismeretek elsajátításában is segítenek. A dinók nagyon jól tükrözik a különböző dinoszauruszfajtákat, ezáltal sok újdonság kiderülhet róluk. A gyermek nemcsak az egyes fajok nevét tanulhatja meg, hanem megjelenésüket, testszerkezetüket, életmódjukat és táplálkozásukat is megfigyelheti!

Ideális gyűjtők számára is – A készlet nagyszerű ajándék a gyűjtők számára. A dinoszaurusz figurák remekül mutatnak a polcon, kiegészítve az eddigi kollekciót.

Főbb jellemzők:

  • Anyag: műanyag
  • Dinoszauruszok fajtája: aktuális raktárkészlet szerint kerül kiküldésre
  • Mintamagasság: 9 cm
  • Szélesség: 11 cm
  • Súly: 0,37 kg
  • Súly a csomagolásban: 0,38 kg

A csomag tartalma:

  • 12 dinoszaurusz figura

Illusztrációs videó egy hasonló termékről: